Skocz do zawartości

Google adsense a Cafe News Wire

Virusek

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio dostałem zaproszenie od firmy Cafe Wire o przystąpienie do nowego programu umożliwiającego właścicielom popularnych stron wyświetlanie komunikatów prasowych za opłatą którą sami ustalamy. Choć oficjalnie Cafe wire nie jest reklamą kontekstową to jednak ma z nią dużo wspólnego. Jak wiadomo regulamin adsense zabrania wyświetlania konkurencyjnych reklam z jednoczesnym wyświetlaniem reklam adsense. Więc moje pytanie brzmi czy korzystanie z komunikatów prasowych jednocześnie z reklamami adsense będzie kwalifikowało się na ban ?

więcej info o ofercie Cafe Wire: https://web0.rocoto230.mein-webperoni.de/mo...e_News_Wire.pdf

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Ech, ja już sam nie wiem jak to z tymi reklamami jest. O ile dobrze pamiętam można wyświetlać inne reklamy, nawet kontekstowe, tylko trzeba tamte inne ustawić tak, żeby się odróżniały (np. kolory).

Ech, ja już sam nie wiem jak to z tymi reklamami jest. O ile dobrze pamiętam można wyświetlać inne reklamy, nawet kontekstowe, tylko trzeba tamte inne ustawić tak, żeby się odróżniały (np. kolory).

zgadzam się - reklamy mogą być, ale muszą się wyróżniać. Podobno w tym temacie G złagodziło restrykcje...

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Ostatnio dostałem zaproszenie od firmy Cafe Wire o przystąpienie do nowego programu umożliwiającego właścicielom popularnych stron wyświetlanie komunikatów prasowych za opłatą którą sami ustalamy. Choć oficjalnie Cafe wire nie jest reklamą kontekstową to jednak ma z nią dużo wspólnego. Jak wiadomo regulamin adsense zabrania wyświetlania konkurencyjnych reklam z jednoczesnym wyświetlaniem reklam adsense. Więc moje pytanie brzmi czy korzystanie z komunikatów prasowych jednocześnie z reklamami adsense będzie kwalifikowało się na ban ?

więcej info o ofercie Cafe Wire: https://web0.rocoto230.mein-webperoni.de/mo...e_News_Wire.pdf

Nie widze w tej sprawie zadnego problemu. Wazne jest zeby reklamy konkurencyjne wzgledem adsensa nie nasladowaly reklam adsensowych. Takze dopoki to mam miejsce na bana nie masz co liczyc :)

Mozila Firefox - postaw na Firefoxa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności