Skocz do zawartości

Jak oceniacie frazę "gry" i "gry online"

tomson85

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, nie jest na pewno łatwo... Będzie trudno wypozycjonować taką frazę.

Tak ogólnie to za kilka dni będę pozycjonować własną stronę pod "gry online"

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Witajcie, Kisiel - nie musisz mnie pouczać, bo sam doskonałe wiem gdzie mam pisać posty, w jakim dziale i na jakim forum ;) Jak bym chciał zlecić komuś pozycjonowanie w/w fraz na pewno znalazł byś to w ogłoszeniach ;d;d;d A poza tym - Mylisz się - to forum służy również do tego (a dokładniej do wszystkiego co jest związane z pozycjonowaniem) ;)))

Bez przesady ale to forum powinno dostarczac jakis nowinek,ciekawych informacji a z kazdym dniem wydaje mi sie ze jest coraz gorzej,zaden pozycjoner nie jest debilem i nie bedzie Ci pozyjonowal strony typowo reklamowej,a jak ktos sie podejmie ...no to zycze powodzenia

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

A jeżeli chodzi o koszty to myślę, że za mniej niż 5 tys. miesięcznie za frazę ''gry'' nikt się nie podejmie.
Hmm, ciekawa opinia, daję sobie sprawy, że oglądalność jest niezle, ale myślałem, że epm raczej kiepsko - może sprobuję :)

Bo 5k to ogromna kwota - IMHO nie tyle warto.

Jaro,jezeli ktos mysli ze zarobi na stronie nie znajac pozycjonowania to grubo sie myli....takich stron pozycjonerzy po prostu nie biora,ja jak juz wezme to cos powaznego np.kredyty dlatego ze nie mam nawet czasu na stworzenie dobrej strony i dbanie o jej zawartosc,

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

A jeżeli chodzi o koszty to myślę, że za mniej niż 5 tys. miesięcznie za frazę ''gry'' nikt się nie podejmie.

przestancie bić piane na podstawie domysłów. Ktoś z Was zrobił analize konkurencji? 5 tys za fraze? Czy Ty wiesz co piszesz? Nie sądze że by były tak drogie frazy na polskim rynku (nie chodzi o frazy SEO)

po prostu zaczyna się znowu topic pt. "ile bym zażądał gdybym dostał takie zlecenie / projekt..." :]

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności