Skocz do zawartości

[WYKONAM] Precle do pozycjonowania TANIO PROFESJONALNIE

alm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Państwa,

Zajmuję się pisaniem preselerów lub inaczej PRECLI czyli krótkich artykułów służących do pozycjonowania stron. Mogę dla Państwa napisać takie artykuły praktycznie na każdy temat w cenie 2-3zł/asrtykuł w zależności od trudności frazy. Pisaniem artykułów zajmuję się już od dłuższego czasu, wiem na czym to polega, potrafię umiejętnie wstawić frazy kluczowe w tekście, tak by artykuł był unikalny i niepowtarzalny (nie ma mowy o "duplicate content"). Mam za sobą staż pozycjonerski w agencji interaktywnej, znam zagadnienia z tej branży i wiem jak formułować PRECLE by spełniały swoją rolę. Za drobną dopłatą oczywiście mogę umieścić artykuły na WordPress'ach z dużym Page Rank'iem (nie są to WordPress'y z tej listy, która się znajduje w internecie i które mają PR 0 - umieszczę je tam gdzie ich wartość będzie dużo większa). Zainteresowanych proszę o kontakt - mój e-mail to:

fasaror@o2.pl

Pozdrawiam i zachęcam do współpracy - możemy umówić się na pojedyncze jak i okresowe zlecenia.

Michał Z.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności