Skocz do zawartości

przyszłość Linkora i innych podobnych , jak to widzicie ??

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

spotkałem sie z opiniami, że niektórzy admini zakazuja linkora , zresztą na forum już ktoś coś pisał na ten temat jestem ciekaw Waszych opinii czy opłaca sie tym zajmować ? (co prawda na próbe zainstalowalem sobie to i teraz badam) Jak Wam sie zdaje czy tego rodzaju systemy mają przyszłość czy to tylko jakaś krótkotrwała sprawa ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

to ja w druga strone ;)

bo nie uzywam juz tbl. a uzywalem Coopa przez jakis czas. poczatkowo to byla duza frajda, np. patrzac jak przybywa masa linkow z dnia na dzien.

ale w miedzyczasie G. zmienilo geolokalizacje linkow....

no, a od 3 tyg. jestem na odwyku. i czuje sie lepiej. pozycja nie spadla - da sie zyc. zaistniec pod te 10 keywordsow (~25 mln stron) mozna skutecznym linkowaniem wewn. przy sredniej wielkosci serwisu 8)

co do systemow. to po prostu wyprobuj. zobacz jak to dziala. jakie przyniesie Ci efekty. zobacz strony uczestniczace w programie ;) poczytaj forum - bo bylo juz dziesiatki razy dywagowane o tym. no i uwazaj, bo na tym forum sa zarowno przeciwnicy, jak i goracy zwolennicy takich systemow ;)

na jednym z serwerow dmkhosting zakazali linkora, podobno 'nieudolnie zainstalowany zawiesil dzialanie serwera'

co do przewidywania przyszlosci to faktycznie mozliwa jest kazda droga, moze 'dupnac' tak samo szybko jak eksplodowal, moze googlas wprowadzic takie mechanizmy ze linkor nic nie bedzie dawal, moze powstac cos 'zupelnie nowego' i wszyscy sie tam przeniosa, w koncu (?) moze trwac jeszcze dlugo, rozszerzyc profil dzialalnosci, przeksztalcic sie w cos zupelnie innego, zaczac produkowac nowy system operacyjny (LinkorDos), zaangazowac sie w konflikt militarny z Chinami....

pytanie: Co sie stanie jak wyszukiwarki beda sprawdzac

czy na serwisie nie ma plikow typu: ad_network.php?

Mysle ze te systemy nie pozyja za dlugo...

ale jak narazie to sa skuteczne...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

pytanie: Co sie stanie jak wyszukiwarki beda sprawdzac

czy na serwisie nie ma plikow typu: ad_network.php?

Mysle ze te systemy nie pozyja za dlugo...

ale jak narazie to sa skuteczne...

mozesz zawszse sobie zmienic nazwe tego pliku :hello:

A ja mam nadzieje, ze pozyja dlugo i za Google nie bedzie sie zajmowal takimi bzdurami, bo to jest naprawde minimalny odsetek stron w ich indeksie.

a ja mysle ze pomimo ze to jest maly odsetek to

strasznie znieksztalca wyniki na pierwszych stronach...

ten post jest dedykowany Szy.

chyba napisalem go bezblednie

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

A ja mam nadzieje, ze pozyja dlugo i za Google nie bedzie sie zajmowal takimi bzdurami, bo to jest naprawde minimalny odsetek stron w ich indeksie.

Czy aby napewno dotyczy to małego odsetka stron ?

Pomyśl, G oblicza na swoje potrzeby PR znacznie częście, niestety trudno powiedzieć jak często, do tego dochodzi waga linków.

Poprzez takie systemy wskaźniki zaczynają wariować, bo jeśli się zmienia waga jednej strony na wskutek tego że link był a go niema, albo jest ale namniej znaczącej stronie nie traci nie tylko jedna strona ale setki a nawet tysiące, bo wszystkie te do których ona linkuje i do których linkuja tamte, i ......

Swoją drogą wiem że to niemal idiotyczne ale czy to co się dzieje ostatnio w G nie nie ma nic wspólnego z Linkorami i innymi tego typu ?

Podsumowując myśle że koniec takich systemów jest blizszy niż dalszy :hello:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności