Skocz do zawartości

przyszłość Linkora i innych podobnych , jak to widzicie ??

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Czy aby napewno dotyczy to małego odsetka stron ?

Takie jest moje zdanie

Poprzez takie systemy wskaźniki zaczynają wariować, bo jeśli się zmienia waga jednej strony na wskutek tego że link był a go niema, albo jest ale namniej znaczącej stronie nie traci nie tylko jedna strona ale setki a nawet tysiące, bo wszystkie te do których ona linkuje i do których linkuja tamte, i ......

tak samo sie dzieje z blogami i z newsami itd. Raz link jest raz go nie ma. Algorytm, prawdopodobnie sprawdza raz dziennie wrtosc PR i aktualizuje je tego momentu (na wlasne potrzeby nie publiczny), a wiadomo ze kazdej sekundy ta wartosc jest inna.

Swoją drogą wiem że to niemal idiotyczne ale czy to co się dzieje ostatnio w G nie nie ma nic wspólnego z Linkorami i innymi tego typu ?

Wedlug mnie na 100% NIE.

Podsumowując myśle że koniec takich systemów jest blizszy niż dalszy

A ja na odwrot :hello:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności