Skocz do zawartości

adsense- 2 konta na tym samym ip

lovemole

Rekomendowane odpowiedzi

witam, wiecie moze czy mozna miec 2 konta adsense na tym samym ip ale na inne nazwiska?

Internet mam przez siec i tak sie sklada ze druga osoba z tym samym ip zewnetzrnym chce zalozyc konto:/

pozdrawiam,marcin

Edit: jeszcze jedno, czy dajac do akceptacji moja piwrwsza strone gdzie ma byc baner, czy MUSI byc tam baner ciagle?

wiecie moze czy mozna miec 2 konta adsense na tym samym ip ale na inne nazwiska?

wyobraz sobie sytuacje: firma, 40 pracownikow, kazdy surfuje z takim samym IP. albo taka sytuacje: ludzie siedzacy na Neo, Chello, gdzie IP jest dynamiczne.. masz juz odpowiedz?

Edit: jeszcze jedno, czy dajac do akceptacji moja piwrwsza strone gdzie ma byc baner, czy MUSI byc tam baner ciagle?

nie bardzo rozumiem. mogbys jasniej ?

ale dajac strone do akceptacji nie uczestniczysz jeszcze w programie, wiec tym samym nie masz kodu ktory wstawiasz na strony.

dalem do akceptacji strone zalozmy ze xxx.pl

google zaaprobowalo i w tym momencie stalem sie partnerem google.

Umiescilem kod na innych stronach,ale nie umiescielm na stronie xxx.pl

Czy nie majac banerka na stronie xxx.pl moge stracic konto?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności