Skocz do zawartości

Gdzie można jeszcze umieszczać swoje linki?

stokrotka

Rekomendowane odpowiedzi

Lolowicz :P

Pewnie, że nic innego nie umiemy. Posiadamy same katalogi, na które walimy skrypty linkujące i dodajemy do 50 katalogów i preselli dziennie, bez unikatowych tekstów, bo i po co ?

A na poważnie to na inne sposoby potrzeba sporo kasy, umiejętności i przede wszystkim czasu. Nawet gdybyśmy się naszą wiedzą podzielili z początkującymi to i tak nie umieliby z niej skorzystać. Lepiej poznawać kolejne tajniki w czasie zdobywania doświadczenia.

multikonto

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
hehehehe to tak jak kazać ujawnić firmie tajemnice i najnowsze technologie. Już widzę jak wszyscy piszą ;):P

Zobacz, gdyby każdy miał przestrzegać tego punktu regulaminu to by było tak:

wchodzi dziecko neo na PiO zapyta się jak wypozycjonować strone, na fraze np. sex na pierwsze miejsce i użytkownik by musiał mu powiedzieć bo tak jest w regulaminie, i znika, Bo po co ma wracać na forum, jak dostał wszystko na tacy, na tacy to można jedynie w zime z górki pozjeżdzać. Wszyscy przestrzegają tego punktu regulaminu, ale dzielą się wiedzą do takiego stopnia aby sobie nie zaszkodzić tym.

Lepiej poznawać kolejne tajniki w czasie zdobywania doświadczenia.

Większość woli iść na łatwizne, a później zadawać głupie pytania.

Powiem tylko tyle, na forum jest wszystko, tylko trzeba nauczyć się korzystać z tej wiedzy w praktyce.

A jak ktoś nie potrafi tego wykorzystać to zadaje pytania typu "Co to jest anchor itp"

Ale mam natchnienie :P

No to ja zdradzę tajnik - pisze do googole już któryś raz o wymianę linkami, ale mnie ignorują.

Dod - istnieje pojęcie tajemnicy zawodowej. Choć mnie też często wkurzają teksty (często słyszane na PiO przez niektórych z tych co to piszą "gdzie stara ekipa PiO?") typu "wiem ale nie powiem" to rozumiem że niektórych rzeczy ludzie nie piszą choć w końcu i tak często nie wytrzymują i popuszczają, ale roszczeniowa postawa niektórych pytających chyba jest odwrotnie proporcjonalna (wykładniczo) do pokory i kultury. Te stwierdzenia nie odnoszą się do Ciebie.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Nawet gdybyśmy się naszą wiedzą podzielili z początkującymi to i tak nie umieliby z niej skorzystać

Po Twoim starzu specjalnie nie widać,abyś należał do grupy bardziej zaawansowanych,ale ok nie wnikam:).Słuchaj to forum nie istnieje od wczoraj i rządzi się jakimiś swopimi prawami,jesli Ci nie pasuję nikt zmuszać nie będzie.Po to przerabaliśmy raz temat czy dwa,aby łaskawa Twoja osobowść nauczyła się używać funkcjonalności szukaj,choć narazie widze że z marnym skutkiem.

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Ale sie usmialem wypowiedziami Dod'a ;)

Dod - tak w ogole jak jestes taki skrupulatny to czytaj ze zrozumieniem:

1.Nieść pomoc nowym Forumowiczom zgodnie z posiadaną wiedzą

Ten zapis nigdzie nie oznacza, ze trzeba wyjawic wszystkie znane sobie sposoby. Poza tym jest tam slowo 'nowym', a Ty nie jestes nowym uzytkownikiem bo sie zarejestrowales w 2006 roku wiec nikt nie musi Ci udzielac odpowiedzi na Twoje pytania.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności