Skocz do zawartości

Analiza strony ;-)

casa13

Rekomendowane odpowiedzi

Mi się pod Firefoksem nie krzaczy( ew. nie zauważyłem)

,a tak przy okazji :

A:active {COLOR: #006699; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none ; font-size: 9pt; font-weight: bold;

}

A:link {COLOR: #006699; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none ; font-size: 9pt; font-weight: bold;

}

A:visited {COLOR: #006699; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none ; font-size: 9pt; font-weight: bold;

}

A:hover {COLOR: #666666; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none ; font-size: 9pt; font-weight: bold;

}

możesz to zastąpić :

A {COLOR: #006699; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none ; font-size: 9pt; font-weight: bold;

}

pozdrawiam.

https://www.gentine.com/konta.htm tutaj się u mnie sypie pod FF. Żeby usunąć błędy omżesz przepuścić stronkę przez walidator na www.w3.org Jak usuniesz wszystkie errory i warningi to może będzie wyglądała już ok. Ale są stronki, które niestety pod FF się zawsze sypią. Sa przykłady takich zdaje się na jakimś forum linuxowym

pzdr. :)

Bardzo wygodne materace hotelowe - śpij wygodnie i spokojnie.

Źle śpisz? Pomoże Ci psychiatra warszawa.

Na udany wypoczynek odwiedź piknik firmowy

Mi się pod Firefoksem nie krzaczy( ew. nie zauważyłem) 

,a tak przy okazji :

A:active {COLOR: #006699; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none ; font-size: 9pt; font-weight: bold;

}

A:link {COLOR: #006699; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none ; font-size: 9pt; font-weight: bold;

}

A:visited {COLOR: #006699; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none ; font-size: 9pt; font-weight: bold;

}

A:hover {COLOR: #666666; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none ; font-size: 9pt; font-weight: bold;

}

możesz to zastąpić :

A {COLOR: #006699; FONT-FAMILY: Tahoma; TEXT-DECORATION: none ; font-size: 9pt; font-weight: bold;

}

pozdrawiam.

:oops: pytanie lamera :shock: co to zmienia ??? :)

Możecie zerknąć na moją stronkę - www.gentine.com - co by tu poprawić???

1. dodaj gdzieś <h1> pamiętaj tylko żeby nie przesadzać(1-2 wystarczy)

2. przydały by sie jakies alty przy obrazkach oraz title przy linkach.

3. zrób mapę strony, to pomaga w pozycjonowaniu ale także czasem wykorzystywane jest do poruszania się po stronie.

4. usuńte śmieszne znaczki z tytułu strony

5. top powinien być linkiem do strony głównej

6. duuuuuuuuużo linków zewnętrznych z odpowiednim anchorem

7. zajrzyj tu

Fajnie to wszystko wygląda i nawet jest dość przyzwoicie zoptymalizowane, tylko powiedz, czemu akurat musiałeś zarżnąć prawie jota w jotę tekst oferty z mojej strony: https://www.nawigator.biz/banki/ ?

Tworząc taki duplikat w necie nie pomagasz wcale ani sobie, ani mnie. Google tego nie lubi... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności