Skocz do zawartości

System do zarządzania linkami oraz bannerami.

eprojekt

Rekomendowane odpowiedzi

LYNK.pl jest rzadziej aktualizowany, jest to wersja DEMO dla aukcji głównie, jak mam czas to aktualizuję.

W czasie świąt zaaktualizuję wersję LYNK.pl, najnowsza różni się od tam widocznej.

Qazy będę wdzięczny za opinię dla aktualnej wersji :P

===

Dla chętnych: Sprzedaż jest wstrzymana do 5 stycznia.

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Qazy będę wdzięczny za opinię dla aktualnej wersji :)

Ostatnio nie miałem zbytnio czasu by dokładniej przyglądać się najnowszej wersji, ale aktualizację oczywiście zrobiłem i wydaje się, że jest ok. Bardzo fajnie, że pojawiła się możliwość ustawiania priorytetów linków - to w moim odczuciu jest bardzo ważne. Co do obciążeń - na razie nie wiem wiele na ten temat, za jakiś czas pogadam z adminem to powinienem wiedzieć więcej. Ogólnie system oceniam bardzo pozytywnie i polecam jego zakup. Ja jestem zadowolony i na pewno było warto go kupić a autorowi gratuluję naprawdę solidnego wykonania.

Są jeszcze drobne rzeczy do poprawki (np. przy przeglądaniu stron w danej kategorii trzeba ręcznie wpisać parametr "&strona=1..." bo dolna nawigacja w tym przypadku nie działa poprawnie), ale nie jest to kwestia krytyczna.

Oczywiście system powinien być dalej rozwijany, dodawane kolejne funkcje a powstanie naprawdę dobry produkt. Już teraz jest super a może być jeszcze lepiej :)

Teraz wpadło mi do głowy:) - nie wiem czy w przyroście dziennym linków, przy wyborze stron, na których link ma się pojawiać przyrostowo można wybrać więcej niż 1 stronę dziennie, wydaje mi się, że nie a powinna być możliwość dowolnego ustawiania przyrostu dziennego, na dowolną ilość stron. Jakby pomyśleć pewnie takich pomysłów znajdzie się więcej, warto je chyba w tym wątku zapisywać i zbierać w jednym miejscu. Nikt przecież nie sprawi, że produkt będzie coraz lepszy niż sami użytkownicy.

Jeszcze raz gratuluję, polecam i trzymam kciuki za dalszy rozwój systemu, bo na pewno rozwój jest potrzebny! Tego życzę autorowi i wszystkim użytkownikom na 2008 rok :-)

• 2 tygodnie później...

Nawigacja poprawiona.

Co do przyrostu linków to wystarczy przytrzymać CTRL i można sobie wybrać dowolną ilość stron (pisze obok opcji).

Można dokonać aktualizacji.

Aktualnie system jest myślę wystarczający, jak uporam się z innymi projektami to zabiorę się prawdopodobnie za kolejne dodatki.

Zamówienia można składać na iglak@eprojekt.org.

Wersja DEMO (tyle, że można zakładać konta, by każdy mógł sprawdzić sobie wszystkie funkcje bez obaw, że ktoś będzie mu przeszkadzał) już jest również w aktualnej wersji.

Wersja DEMO: www.LYNK.pl

Pozdrawiam

Co do przyrostu linków to wystarczy przytrzymać CTRL i można sobie wybrać dowolną ilość stron (pisze obok opcji).

Tak, ale to jest nadal przyrost: 1 strona co ustaloną ilość dni (nawet jak zaznaczę 10 stron i czas na 1 dzień to dodanie do tych 10 stron nastąpi po 10 dniach). A mi chodziło o to by zaznaczyć np. 10 stron i ustalić, że co 1 dzień strona ma się pojawiać, np. na 3 kolejnych stronach spośród tych zaznaczonych. Inaczej mówiąc chodzi o dowolne ustalanie tempa przyrostów. To by było przydatne, bo często tempo 1 strona na 1 dzień jest za małe.

P.S. Nawigacja nadal się sypie w "Lista kategorii" (gdy kategorii jest więcej i rozdzielają się na kolejne podstrony). W pozostałych jest chyba ok.

• 5 tygodni później...

Przepraszam za tak długie milczenie. Jak uprzedzałem było trochę innych projektów do wykonania.

Qazy system zaaktualizowany, wprowadziliśmy proponowaną przez Ciebie opcję, co do nawigacji to już wcześniej była dobra - przeoczenie jednego pliku przy nadpisywaniu.

Dla osób, które na to czekały: jest już możliwość otrzymania faktury za system.

Pozdrawiam.

Podczepiłem sobie testowo kilka stron i dobrych kilka linków na stronie z demem - i mam problem, którego nie potrafię ugryźć: dodałem wiele stron i wiele linków, ale na wszystkich tych stronach wyświetla mi się dokładnie ten sam zestaw linków (pierwsze z listy). Gdzie mogłem ustawiłem "losowo" ale nie pomaga.

Jeśli odpowiedź i rozwiązanie jest w tym wątku, proszę tylko o info "jest", a jeśli nie, to proszę o podpowiedź co mam zrobić, by wyświetlić więcej, niż pierwszych kilka linków z listy.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

To bardzo proszę o aktualizację. Tymczasem korzystam ze skryptu jaki kupiłem od Sylwina, ale to prowizorka - a jak wiadomo, prowizorka trwa najdłużej ;-)

Koniecznie potrzebuję czegoś bardziej zaawansowanego, ale tym razem chciałbym sprawdzić jak działa nim kupię - stąd moja prośba.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Na podstawie tego tematu można sprawdzić jak przebiegała rozbudowa, a na podstawie dema jakie posiada funkcje. Dziś postawię wersje na serwer, ale udostępnię jedynie zainteresowanym na PW, by nie było bałaganu (brak limitów). Odezwę się na PW w godzinach wieczornych.

Dodałem trzy strony i 300 linków. Zainstalowałem kod - chyba poprawnie, bo zlicza mi odświeżenia stron. Niestety - znowu mam identyczną co wczoraj sytuację; Na wszystkich stronach (i na wszystkich ich podstronach) wyświetla się pięć pierwszych linków z listy.

Gdybym chciał dać pięć linków, to bym je wstawił ręcznie, a nie kombinował a potem jeszcze czekał sekundę dodatkowo przy każdym wywołaniu strony ;-) Co można z tym zrobić

PS.

Czy miniaturki z msngirafa działają w ogóle? Tylko mieli i mieli a nic nie ma? Można to wyłączyć?

pozdrowienia

Hmm wydaje mi się, że mają na to wpływ opcje o wyższym priorytecie.

Daj mi screen konfiguracji.

Edycja:

Okazało się jednak, że wkradł się mały błąd. Za znalezienie problemu otrzymasz rabat przy ewentualnym zakupie :)

Klientów proszę o aktualizację systemu:

- Usunięta tabela z miniaturkami (serwis z miniaturkami ma jakieś problemy)

- Naprawiony błąd z losowaniem (który się wkradł prawdopodobnie podczas ostatniej aktualizacji)

Pozdrawiam.

Teraz wyświetlanie linków działa doskonale, a panel Adm otwiera się szybciej. Super, bardzo mi się podoba. Odzywam się na PW.

pozdrowienia

Jako, że część osób kupuje od razu kilka kopii uaktualniłem cennik:

1 Kopia (Nowy klient): 119zł

Każda kolejna kopia na te same dane (w przypadku chęci postawienia na kilku serwerach by rozłożyć obciążenie - w przypadku bardzo dużych zaplecz): 50zł

W przypadku zakupu 2 kopii na różne dane przy jednej transakcji: 105zł od licencji.

Tak więc warto kupić ze znajomym, w razie dużego zaplecza można równie łatwo rozłożyć ciężar.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności