Skocz do zawartości

System do zarządzania linkami oraz bannerami.

eprojekt

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny pomysł, który mi wpadł do głowy:

- dodatkowy element menu - "Strony, na których nie znaleziono kodu" i tam by były wypisane tylko takie strony, na których system nie odnalazł kodu. Co bardzo ważne powinien być tam jeden przycisk "Sprawdź wszystko" żeby po jego kliknięciu w tym momencie przeskanował wszystkie te strony. I dopiero te, które nadal będą nieaktywne sprawdzałoby się ręcznie, tj. czy to awaria hostingu, itp.

Teraz bywa tak, że rano w mojej skrzynce są setki maili z informacją o tym, że system na danej stronie nie znalazł kodu a w wielu przypadkach to było chwilowe i strona w systemie jest już "aktywna". No i nie można ręcznie uruchomić skanowania wszystkich stron "nieaktywnych" tak żeby zająć się tymi, na których rzeczywiście coś się stało. Trzeba sprawdzać w zasadzie każdą po kolei. To strasznie męczące a przede wszystkim czasochłonne.

Dobry pomysł. Dopisane do pliku zmian.

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Super:)

Pisałem też już o przypisywaniu limitu dla linków, jak w livelink. Czyli dodaję link do systemu i chcę by pojawił się na dowolnych podstronach i domenach (nie obchodzi mnie w tym momencie tematyczność a więc zaznaczam opcję: dowolne/losowe domeny) np. 500 razy i żeby nastąpił koniec przyrostu (oczywiście w każdej chwili można to zmieniać). I w takim przypadku system sam rozdziela zupełnie losowo link aż osiągnie limit. Przydziela na takiej zasadzie żeby link pojawił się na:

- jak największej ilości różnych domen,

- najpierw obsadzane są "najpłytsze" podstrony,

- dwa linki do tej samej podstrony jakiejś domeny, ale z różnymi anchorami nie pojawią się nigdy na tej samej podstronie zaplecza.

I to tyle:) Nie zawsze jest konieczność dokładnego określania gdzie ma pojawić się link (kategorie stron). Czasem istotne jest tylko ustawienie limitu na ilu podstronach ma się pojawić link i to wszystko. Jest to znacznie szybszy sposób a często zupełnie wystarczający.

• 2 lata później...

Jako, że nie mamy czasu na stworzenie kolejnej wersji, a zainteresowanie systemem nie ustaje (w dalszym ciągu zgłaszają się do nas osoby zainteresowane zakupem) mamy dla użytkowników forum wyjątkową ofertę.

Obniżamy cenę dziesięciokrotnie!

Cena "jedynki" to teraz 19,90 zł netto (1 IP).

Druga oferta:

Wersja dla dowolnej ilości IP (w tym również maszyn) jednej osoby: 29,90 zł netto.

Mimo braku rozwoju użytkownicy chwalą sobie produkt i spełnia on swoje zadanie, posiadając dodatkowo od groma funkcji.

Użytkownicy, którzy zakupią nową licencję będą mieli możliwość modyfikacji oskryptowania dla własnych potrzeb.

DEMO: https://interson.home.pl/lynk.pl/index.php

Kontakt: idzinski@interson.pl

Faktura VAT

A Ci co kupili kiedyś, to jakie mają "prawa" ? Bo ja mam system nawet używam i właśnie trochę głupio, że dałem ~120zł i mam na 1 adres, a teraz są po 30zł bez limitu :D

Może starzy userzy by dostali też takie "zezwolenie"?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Sprzedanych zostało kolejnych 10 licencji (wszystkie na wiele IP) użytkownikom tego forum.

Dotychczas głównym problemem tego oskryptowania był właśnie problem wydajności (brak cache, strony za każdym razem łączą się z "matką"), nowa licencja pozwala uporać się z tym problemem i skutecznie zarządzać swoim zapleczem.

Z ponad 30 licencji sprzedanych w tym roku nie mieliśmy żadnego zgłoszenia o problemach z oskryptowaniem, tak więc nadal prawidłowo współpracuje on z nowymi wersjami oprogramowania na serwerach u większości dostawców hostingowych.

Skrypt posiada prosty kreator instalacji dla laików.

INFORMACJA

1. Aby skrócić czas oczekiwania na skrypt proszę od razu wysyłać dane do faktury.

2. Przelew możliwy na konta AliorBank lub mBank

3. Tak, wystawiamy faktury

4. Każda kopia skryptu jest sprytnie znaczona w dziesiątkach miejsc, a także stosowane są inne zabezpieczenia, tak więc naprawdę w takiej cenie nie warto ryzykować udostępniając skrypt znajomym. Zdarzają się takie przypadki, stąd informacja.

Zachęcam do zakupów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności