Skocz do zawartości

System do zarządzania linkami oraz bannerami.

eprojekt

Rekomendowane odpowiedzi

Cicik rozumiem, że promujesz swoje narzędzie, ale założyłem ten temat dla mojego systemu i nie chcę widzieć jak w poprzednich tematach spamu Twojego systemu.

To nie spam tylko informacja. Skoro ludzie czegoś szukają to czemu mam im nie powiedzieć gdzie mogą to znaleźć? Tym bardziej że pytają o sprawy, których zdaje się Twój system nie oferuje.

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

cicik miej trochę godności... twoje działanie przypomina mi trochę wysyłanie maili do klientów konkurencyjnych firm pozycjonerskich z treścią: ja zrobię taniej i lepiej ...

jak by ktoś założył temat: Czy jest system ... to ok, ale tutaj jest temat dotyczący tego systemu... czy w e-weblinku mówi się jaki linkor jest wspaniały?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

cicik może dlatego, że po to jest ten temat by potencjalni klienci mogli złożyć swoje propozycje zmian, dodatków. Reklamować Twoje narzędzie możesz w poprzednim temacie, który był przeznaczony właśnie do propozycji systemu do zarządzania linkami. Ten służy do wypowiedzi klientów, potencjalnych klientów oraz osób, które mają coś do powiedzenia na temat mojego systemu, nie Twojego.

cicik może dlatego, że po to jest ten temat by potencjalni klienci mogli złożyć swoje propozycje zmian, dodatków. Reklamować Twoje narzędzie możesz w poprzednim temacie, który był przeznaczony właśnie do propozycji systemu do zarządzania linkami. Ten służy do wypowiedzi klientów, potencjalnych klientów oraz osób, które mają coś do powiedzenia na temat mojego systemu, nie Twojego.

Wyluzuj. Boisz się, że Ci Twoje 100zł zabiorę? Poza tym wątek nazwałeś "System do zarządzania linkami oraz bannerami". Jest tylko jeden taki?

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

System do zarządzania linkami oraz bannerami

Dokładnie: SYSTEM, a nie systemy...

Z postów dokładnie wynika, że chodzi o jeden i konkretny system. Smiac mi się chce jak widzę, że wpycha się reklame gdzie się da... cicik zrób temat o swoim systemie. Najłatwiej czerpać zyski z cudzej pracy. eprojekt sciąga do tego tematu zainteresowany, odpowiada na posty itd, a Ty wrzucisz link i jesteś heppy...

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

@Cicik, A dokąd zapraszasz? Nie chce mi się czytać wszystkiego od początku.

Wydawało mi się, że jasno napisałem dokąd :-)

https://www.linki.php-art.pl - system wymiany linków we własnych serwisach. Opis systemu także jest na tej stronie.

Kliknij link w swoim poprzednim poście to zrozumiesz moje pytanie.

• Linki na wszystkich podstronach z automatu - odpada
  • Nie ma wersji do instalacji na własnym serwerze - odpada
  • Nie ma możliwości ustalenia ogólnego limitu ilosciowego dla jednego linka oraz limitu przydziału jednego linku na danej stronie i sterowania tempem przyrostu linków- odpada
  • Linki nie są stałe - odpada

Jak tego nie ma, to nawet nie mam po co czytać waszych marketingowych tekstów. I tak nie kupię.

Eksperyment Discover.pl

Nie wiem czy to było, ale dla mnie jest to ba bardzo ważne:

Po zainstalowaniu systemu na wszystkich stronach aby była opcja: Dodaj link po kliknięciu otwera się okno i moge zaznaczyc czy to ma być link stały czy rotacyjny, wybrac jedną stronę lub kilka lub wszystkie i aby na nich wyswietlal sie link na glownej, na podstronach (i wybieram na ilu podstronach) lub na glownej i wybranej liczbie podstron... wazne by link mogl byc otoczony treścią to znaczy nie abym podawal anchor i adres strony, ale mogl podac z 3k znaków - html

Tak,

Dodajesz link, możesz wybrać czy stały czy rotacyjny (losowy), ustalasz czy linki mają się pojawić tylko na wybranej stronie,

tylko na stronie głównej, tylko na 30 podstronach (które pierwsze go pobiorą, później będzie już tylko tym pierwszym 30 pokazywał) lub i na głównej i na podstronach.

Link może być otoczony treścią bo sam sobie wklejasz wszystko co się wyświetla i nie ma limitów znaków :).

Funkcje przyrostu linków i wybierania stron skończymy dziś w nocy lub jutro.

Pozdrawiam

Ok, zostało wprowadzone ustalanie ilości podstron, na których ma się pojawić link, ich wypisanie również.

Dodatkowo ustalanie przyrostu linków na stronach :P.

Myślę jeszcze czy nie wprowadzić płatności. Nie gwarantuję. Tak, czy tak system zostanie rozesłany do osób, które go zakupiły do wtorku.

Pozdrawiam

Została wprowadzona kolejna funkcja:

Hurtowe dodawanie stron.

Teraz, jeżeli wiele stron ma podobną tematykę, lub po prostu mają mieć podobną konfigurację możesz dodać w oknie na adres do 100 adresów, każdy w następnej linii (enter). Po dodaniu na liście pojawią się tak samo, jak dodane pojedynczo (każdy adres będzie na liście osobno), a ułatwi to pracę osobom z dużym zapleczem.

Co do masówki to jest już hurtowe dodawanie linków i hurtowe dodawanie stron, również hurtowe przypisywanie tak więc można w przyjemny sposób przenieść się na zarządzanie przez panel.

Pozdrawiam

System do instalacji na własnym serwerze, z wszystkimi wymaganymi funkcjami, przetestowany, gotowy do zakupu.

Wersje w promocji się skończyły.

Wersja do instalacji na 1 serwerze dla własnego użytku: 119zł

Została tylko wykluczona możliwość zakupu licencji na wiele serwerów. System jest wydajny, nie powinno być problemów nawet przy dużym obciążeniu (a jeżeli obciążenie było by tak ogromne, że obciążyło by serwer zbyt mocno, to można zakupić drugą licencję za 50% ceny podstawowej według aktualnego cennika).

Proszę nie składać zamówień jak to wielu robiło przez komunikator.

Chęć zamówienia jedynie na e-mail (iglak@eprojekt.org), w e-mailu od razu swoje imię i nazwisko, oraz host, na którym będzie zainstalowana dana kopia.

Otrzymuje się wtedy swój tytuł wpłaty :)

Zawsze jest możliwość zmiany hosta po uprzednim poinformowaniu autora.

Wgranie plików, prosta instalacja, dodanie jednego zadania do crona i system jest gotowy do pracy.

Pozdrawiam

Jeżeli to jest finalna wersja to jestem zainteresowanych, choć chętnie potestował bym jakieś demko, czy spełnia w praktyce moje oczekiwania.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Jeżeli to jest finalna wersja to jestem zainteresowanych, choć chętnie potestował bym jakieś demko, czy spełnia w praktyce moje oczekiwania.

A więc to już jest wersja finalna.

Rozesłałem już wersję LYNK 1.2 do osób, które go zamówiły. Zostało w nim zmienione:

- Drobne błędy, które jeszcze zostały zauważone

- Wprowadzona możliwość decydowania, czy e-maile o zdarzeniach mają być wysyłane czy nie (osobno można decydować dla subkont i osobno dla admina - ustala admin)

- Kod został zmieniony na Java Script umożliwiając wstawianie linków nie tylko na stronach z rozszerzeniem .php. Teraz strony, na krótych zarządzamy linkami nie muszą posiadać na swoim serwerze obsługi php.

Testować można zawsze na www.LYNK.pl :)

Wszystkie konta na lynk.pl zostały usunięte na potrzeby nowej wersji. Na LYNK.pl była wersja sprzed tygodnia,

dlatego proszę też nie używać LYNK.pl jako systemu do obsługi swoich linków, jest to jedynie miejsce do testowania.

(Wersja na serwer różni się nieznacznie)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności