Skocz do zawartości

System do zarządzania linkami oraz bannerami.

eprojekt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A więc to już jest wersja finalna.

Rozesłałem już wersję LYNK 1.2 do osób, które go zamówiły. Zostało w nim zmienione:

- Drobne błędy, które jeszcze zostały zauważone

- Wprowadzona możliwość decydowania, czy e-maile o zdarzeniach mają być wysyłane czy nie (osobno można decydować dla subkont i osobno dla admina - ustala admin)

- Kod został zmieniony na Java Script umożliwiając wstawianie linków nie tylko na stronach z rozszerzeniem .php. Teraz strony, na krótych zarządzamy linkami nie muszą posiadać na swoim serwerze obsługi php.

a ja mam nadzieję, że nie jest finalna:

1. Wyłącz wysyłanie e-maili o zdarzeniach dla użytkowników. - po ustawieniu na wyłączony zawsze już wyświetla wyłącz a nie włącz/wyłącz naprzemian

2. ja bym wolał, aby była możliwość decydowania czy php czy javascript, wersja z php dużo bardziej mi odpowiada, nie podoba mi się ładowanie do kodu <!-- LINKER https://domena.pl --><script language="JavaScript" type="text/javascript" src="https://domena.pl/linker.php?urlid=1&user=user&sep=%20&js=1">/* LYNK */</script>

po którym łatwo odnaleźć "zaprzyjaźnione" serwisy, linki powinny pojawiać się w "czystej" formie bez reklamowania LYNKERA i bez wskazania na serwer na którym jest instalacja, w końcu za soft się płaci

punkt drugi uważam za naprawdę istotny i mam nadzieję, że wersja 1.3 wkrótce się pojawi

Pozdrawiam, F>

--------------------------------------------

Foka

1. Tak też było. Mały błąd przy aktualizacji. W najnowszej wersji na serwer już jest ok.

2. Przykro mi, nie ma takiej możliwości. System wiele funkcji opiera właśnie na podstawie komentarza LYNK, nie jest on w celu reklamy.

Dodatkowo w najnowszej wersji, którą roześlę dziś w nocy będzie już automatyczna aktualizacja. Wystarczy kliknąć "Sprawdź aktualizację" i jeżeli taka będzie to system ją pobierze.

Pozdrawiam.

No to jednak trzeba będzie samemu usiąść i sobie napisać ;)

ja wiem czy niestety :cray:

Chłopaki widzę przesadzają za bardzo z wygladem a zapominają co jest głownym celem systemu ;)

Jak dla mnie to wystarcza wpisy w pliku lub bazie a nie jakieś zagmatwane formularze które trzeba wyklikiwać :D

2. Przykro mi, nie ma takiej możliwości. System wiele funkcji opiera właśnie na podstawie komentarza LYNK, nie jest on w celu reklamy.

a co z powrotem do wersji z php zamiast javascript?

jeśli LYNK to nie reklama i funkcje muszą mieć jakiś string to może ustawić możliwość jego zmiany na własny?

Pozdrawiam

--------------------------------------------

Foka

Wersja php była cały czas, wielu wolało wersję js i tylko z tego powodu przebudowywaliśmy wszystko, żeby tak było. Wersja js jest bardziej uniwersalna.

Nie unikam odpowiedzi, jestem od kilku dni trochę zaganiany i nie zawsze wszystko przeczytam, niekiedy zapomnę odpowiedzieć.

Pozdrawiam

Wersja php była cały czas, wielu wolało wersję js i tylko z tego powodu przebudowywaliśmy wszystko, żeby tak było. Wersja js jest bardziej uniwersalna.

Bzdury opowiadasz. Pokaż mi kogoś posiadającego >10 domen, z serwerem bez obsługi PHP.

To pachnie tylko i wyłącznie chęcią poznania cudzych pomysłów na zaplecze :D

Ano właśnie - można prosić o jakąś łatkę, która by pozwalała przywrócić program do wersji "PHP"? Bez sensu z tym JavaScript - zupełnie nie podoba mi się to, że wszystko będzie widoczne w kodzie strony! (czyj to system - na jakiej domenie - i że to system). Serwer bez PHP - przecież to żart chyba;)

Ludzie i to jest właśnie już czyste wymyślanie.

Było PHP - otrzymywałem wiadomości, że wiele osób ma swoje zaplecze w html i żeby było w JS.

W PHP również będzie w komentarzu słowo, na podstawie którego ma system wykrywać linki systemu LYNK.

Wykonamy dziś update, w panelu koło godziny 20 można już kliknąć "Sprawdź aktualizacje" i system będzie posiadał i php i js.

Co do wiecznych nowych pomysłów - jeżeli komuś nie odpowiada to przecież ja do zakupu nie zmuszam, jeżeli zaznaczyłem, że jest to wersja finalna to znaczy, że tak jest.

Jedynie aktualizacje błędów (o ile będą) będą nadal wydawane, ale ich aktualizacja już jednym kliknięciem w panelu.

Za pewien czas wyjdzie jeszcze wersja dodatkowa, która będzie pozwalała internautom zakupić link na dowolnej stronie (system płatności) i kilka dodatków.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności