Skocz do zawartości

System do zarządzania linkami oraz bannerami.

eprojekt

Rekomendowane odpowiedzi

Qazy - zrób może za kilka dni jakieś podsumowanie, jak to wyglada od strony usera. Ja mam kupę (więlką kupę) pobocznych fraz do linkowania, a widzi mi sie, że moje zaplecze wystarczyłoby do tego. Dlatego jestem zainteresowany nadal zakupem takiego systemu, ale juz po testach.

A właściciel powinien Tobie odwdzieczyc sie jakoś za to testowanie "na żywym organiźmie".

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Yeden Aktualnie są małe zmiany. Pod koniec tego tygodnia powinna być aktualizacja, która jeszcze poprawi funkcjonalność. Błędy jak widać jeszcze się zdarzają, ale jest ich naprawdę niewiele i to kwestia dni kiedy system będzie od nich wolny.

Qazy i kilku innych, którzy naprawdę się napracowali zostaną wynagrodzeni. Prawdopodobnie będzie to druga kopia LYNK'a, która normalnie kosztuje połowę ceny aktualnej. Z czasem, gdy stron będzie już masa, a linków niemniej z pewnością się przyda, by odciążyć jeden serwer.

Hehe miło by było gdybym został wynagrodzony:) A tak zupełnie serio - system bardzo się przydaje i zwyczajnie zacząłem go używać i pewne sprawy wychodzą "w praniu":D A ponieważ uważam, że autor wykonał kawał dobrej roboty to chciałbym, aby ten projekt był jak najbardziej funkcjonalny i użyteczny. W sumie używając go dochodzą kolejne pomysły i usprawnienia:), ale dla tej najbliższej akutalizacji najważniejsze są te opisane już przeze mnie a więc krótko podsumowując:

1. Cron

2. Możliwośc dodawania linka do wielu kategorii stron na raz,

3. Możliwość dodawnaia linka do wielu pojedyńczych (wybranych) stron na raz,

4. Bardzo poważny problem z kodowaniem stron w systemie (nie zapisuje się) i nie pojawianie się linków z polskimi znakami + blokada na kolejne, następujące po takim anchorze (z polskimi znakami) linki,

5. Błędna konstrukcja linków "nawigacyjnych" w liście stron/linków.

Jeśli w najbliższej aktualizacji te 5 punktów zostanie załatwionych to myślę, że będzie można mówić o bardzo dobrym i funkcjonalnym systemie, którego zakup polecam każdemu. Ale na pewno w trakcie użytkowania pojawią się kolejne pomysły i potrzeby:)

Nie żebym poganiał ;-), bo lepiej żeby uaktualnienie zostało zrobione porządnie, ale kiedy można się go spodziewać? Miał być zeszły piątek, może niedziela, dziś jest poniedziałek. Jak wygląda sytuacja? Bo na ten moment system można używać w bardzo ograniczonym stopniu..

Ufff. Dobrze, można robić aktualizację.

Jeżeli ktoś wcześniej ustawił przyrost linku, to w polu "Co ile dni kolejna strona" może być błędna wartość, było to konieczne ze względu na zmiany. Trzeba edytować ręcznie.

Można również wyczyścić strony i dodać już na gotowo od nowa.

Pozdrawiam

Niestety, ale punkt dotyczący kodowania, o którym pisałem został w tej aktualizacji pominięty. Chodzi o to, że strony w systemie nie mają przypisanego kodowania. Teoretycznie można wybrać kodowanie dla każdej strony, ale nie jest to zapisywane (pole "Kodowanie" pozostaje puste). W wyniku tego linki z polskimi znakami już nie powodują blokady, ale pojawiają się z tzw. "krzakami". To jest bardzo poważna wada i powinna być usunięta w trybie pilnym, bo obecnie system dla języka polskiego de facto nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności