Skocz do zawartości

Co sądzicie o estetyce www? układzie reklam... Itp

adsensowicz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie jestem pewien, czy można etykietować jednostki linków... Chodzi mi o ten napis "Komentarze". Na wszelki wypadek zmieniłbym go na "polecamy".

Podkreślam jednak, że nie jestem pewien czy ta zasada ograniczonego etykietowania obowiązuje też linki, może ktoś mnie poprawi/poprze?

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Polecamy? To już lepiej niech zostaną komentarze...

Ano racja, polecamy to zły przykład. Przez to forum i pytania czy "polecamy" jest dobrą etykietą, aż sam chyba uwierzyłem, że jest :brawa: A ta etykieta jest na połowie stron, które tutaj oceniamy pod względem reklam !!! Ale "komentarze" też nie jest poprawnie

Cytat z zasad programu AS:

(wydawcy)Nie mogą umieszczać wprowadzających w błąd etykiet nad jednostkami reklam Google - reklamy można na przykład opisać jako ,,Linki sponsorowane", ale nie jako ,,Ulubione witryny".

baner4.gif

Dziękuję.

Nie wiem ale nie za dużo tych jednostek reklamowych?

Masz rację, max. 1 jednostka linków i 3 jednostki treści.

@adsensowicz

musisz zmienić, zresztą pod notkami nawet lepiej jak będą bannery 468x60 ew. jak się nie zmieści to półbannery i pamiętaj o ograniczeniach!

baner4.gif

Dziękuję.

Jak już to max 3 jednostki linków i max 3 jednostki treści.

Przeciez to się zmieniło jakiś czas temu.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności