Skocz do zawartości

Katalogi - Dyskusja i Ankieta

Daniel Kędzierski

Katalogi  

173 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest cel stawiania katalogu

• Dla zwiększenia ilości zaindeksowanych podstron
      51
    • Pod systemy wymiany linków
      70
    • Moderuje swój katalog nie zależy mi na ilości wpisów i szybkości przyrostu
      32
    • Często stawiam kopie tej samej bazy
      14
    • Gdybym mógł to bym wyłączył dodawanie - opcja samouzupełniania
      18
    • Używam rel=nofollow
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Będzie ponownie, tylko obecnie całkowity brak czasu nawet na włączenie przycisku w serwerze, jak u większości pewno okres grudniowy to jeden z najbardziej trudnych okresów. Tak więc cierpliwość będzie nagrodzona, szczeg. że moja absencja na forum :D jest związana z projektowaniem kilku ciekawych rozwiązań.

Pozdrawiam

Mariusz

• 2 tygodnie później...

oki umieściłem na tymczasowej maszynie wer. 1.0

https://83.19.186.26/tymczas.php?prefix=wpisy&user=

nalezy podać usera za = by wygenerowalo baze.

Prefix to nazwa tabeli, zmieniamy jezeli chcemy miec kilka katalogow w 1 bazie, nalezy pamietac że wtedy w pliku szukaj.php nalezy zmienic nazwe tabeli.

skrypt:

https://83.19.186.26/autokatalog.rar

Po Nowym Roku siąde do tego i zapodam na nowym serwerze wersje które wykonuje aktualnie.

Pozdrawiam

Mariusz

Ps. Vegitaluk ja bym dawno to dał, tylko ostatnio cieżko mi się wyrobić z pracami normalnymi nie wspominając o dodatkach.

Styczeń będzie chyba bardziej wyluzowany to dam kolejne produkty autowebów.

poczekaj juz sprawdze. Moze inny serwer i cos sie dzieje, ale sam zip jest uszkodzony ?.

ZROBIONE - .dll zip w php coś był sypnięty.

Daj znać czy już ok. Tam za duzo sie nie pobawisz - to jest wersja pierwsza dość uboga, choć indeksuje się ładnie jak wstawisz to w jakiś szablon ala blogowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności