Skocz do zawartości

Katalogi - Dyskusja i Ankieta

Daniel Kędzierski

Katalogi  

173 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest cel stawiania katalogu

• Dla zwiększenia ilości zaindeksowanych podstron
      51
    • Pod systemy wymiany linków
      70
    • Moderuje swój katalog nie zależy mi na ilości wpisów i szybkości przyrostu
      32
    • Często stawiam kopie tej samej bazy
      14
    • Gdybym mógł to bym wyłączył dodawanie - opcja samouzupełniania
      18
    • Używam rel=nofollow
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Teraz jest ok.

Pliki całe, baza sie otwiera.

-----

Wcześniej w tym temacie wspominałeś o generowaniu baz tematycznych.

Czy ten pomysł będzie realizowany?

Myślę, że to było by bardziej wartościowe i lepsze od aktualnego miszmaszu.

Co Ty na to?

tak będzie realizowany.

Zasada dośc prosta, podobna do działania Adwords, Boksy Onet.

Podajesz kilka haseł, on znajduje kolejne zaznaczasz np. 200 tagów tematycznych on szuka rekordów i tworzy baze.

Innego konceptu narazie nie wymyśliłem, myśle że tematycznośc wg. tagów które definiuje sobie user bazy jest dobrym rozwiązaniem. Szczeg. że będzie miał podpowiedzi do tagów po wpisaniu np. 4 dostanie 50 innych tagów pasujących.

Jednak to po Nowym Roku bo jest tam masa rzeczy do zrobienia, ta werasja szła tylko jako próbka do indeksacji.

Pozdrawiam

Mariusz

PhpMyAdmin daje radę bez najmniejszych problemów.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Gamsiu a co byś chciał w tym pliku?

<html>
<head>
<title>Home :)</title>
</head>
<body>
Jestes na stronie glownej, gratuluje
</body>
</html>

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Ja wrzuciłem zliczanie wyświetleń poszczególnych tagów, i na stronie głównej wyciągam te najpopularniejsze... ale po dłuższym czasie zauważyłem, iż jest to nie za dobry sposób, ponieważ zbyt zasobożerny...

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ja zrobiłem mapę witryny do tego ale zawiera 6mb i lipa

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności