Skocz do zawartości

6 tys wyświetleń i 13 klików pomocy

dzidzia85

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

witam ponownie...zgadza sie to portal z plikami:)...a co to iframe to włąsnie kupiłem poradnik z poradami i gosc tam dal tak isposob jako bardzo dobry na...tlyko ludzie nie klikaja czy cos...podobno spam to najbardziej platne słowo jest więc nie wiem...

co radzicie?

Najlepsze programy w sieci

ComboFix najlepszy do usuwania szkodników w komputerze

witam ponownie...zgadza sie to portal z plikami:)...a co to iframe to włąsnie kupiłem poradnik z poradami i gosc tam dal tak isposob jako bardzo dobry na...tlyko ludzie nie klikaja czy cos...podobno spam to najbardziej platne słowo jest więc nie wiem...

co radzicie?

A poradnik nazywał się "Ban w 24h - zrób to sam?":)

Nie mogłem się powstrzymać :P

Żeby nie było: nie powinien Cię dziwić tak niski CTR, jak sama nazwa wskazuje jest to reklama kontekstowa. Jak np. na stronie z przepisami kulinarnymi będą się wyświetlały reklamy o spamie to jak myślisz dużo gospodyń domowych będzie tym tematem zainteresowanych? Co prawda pliki są nieco bliżej antyspamu niż książka kucharska ale mechanizm taki sam. Tym bardziej że z tego co widzę masz głównie linki a tam trzeba 2 razy kliknąć żeby Ci naliczyło kasę więc nawet przypadkowe kliki odpadają.

Moja rada wywal ten iframe z poradnika od siedmiu boleści. A będą Ci się pokazywały reklamy bardziej dopasowane tematycznie a co za tym idzie wzrośnie CTR.

"uważajcie na oszustów z allegro" ale dalej iframe łamiące regulamin jest używany na stronie

www.xxxxxxxxxx.pl/xxxxxxx_xxx/468x15/anti-spam-protection/index.html

Ja bym nie ryzykował utraty konta, znam osoby które właśnie poprzez dokładnie takie same praktyki pożegnały się z kontem.

Po co to robić skoro klikalność spada i do tego łamie regulamin...? tego nie wiem

regułamin

Na razie prowadzę bardzo ciekawą korespondencję ze sprzedawcą. Nie poda żadnego konkretnego sposobu ani nie pokaże swojej strony, z przyczyn osobistych. (Nie wiem, może to portal gejowski i się chłopiec wstydzi?) Jest więc bardzo wiarygodny, zwłaszcza z okrągłym zerem komentarzy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności