mateusz2k Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam. Moj znajomy ma problem z kontem AdWords. Aktywowal konto Voucherem za pomocą przelewu. Reklamy są aktywne, ale sie nie wyświetlają. Czy ktos mial podobny problem? Screen: https://img153.imageshack.us/img153/5158/adwordsxd0.jpg Szukasz proxy? Bramka proxy tylko dla Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_o Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Za niski budżet? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolosek Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Mógłbyś podać trochę więcej szczegółów? Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz2k Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 marek_o napisał(a): Za niski budżet? Nie koniecznie, ustawiałem nawet 5,00 CPC i to samo. Szukasz proxy? Bramka proxy tylko dla Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantar Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Witam... ...mam ten sam ból, ale już Google mnie nieco oświeciły. Na mój gust to jest zablokowane konto z powodu użycia vouchera na drugim koncie tego samego użytkownika adWords, a w dodatku na pierwszym koncie najprawdopodobniej jest ta sama lub pokrewna strona z tymi samymi lub podobnymi keywordami. Oczekuję że jeszcze mi coś wyjaśnią bo spróbowałem z nimi polemizować i obiecałem nigdy wiecej nie tworzyć drugiego konta w dodatku doładowanego voucherem. Wiem że to śmieszne ale tak mi nakazano więc co będę się kopał z koniem. Muszę być potulny bo wtopiłem już trochę kasy zaprzyjaźnionej firmy i teraz nie wiem jak to rozliczyć bo z powodu blokady kont faktury chyba nie bedzie. Najgorsze że teraz nie wiem jak dalej działać bo chcę kontynuować kampanie i płacić żywą kasą a nie mogę. Vouchery to złudny zysk. Googlarka wie że idzie lewy handelek i próbują z tym chyba walczyć a przy okazji biją na oślep także niewinnych. Pozdrawiam wczasy w Polsce | łódki wędkarskie | nieruchomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandtrooper Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 A może po prostu nie jest Wykwalifikowanym Profesjonalistą Google? https://adwords.google.com/support/select/p...17377&hl=pl Od 31 marca 2007 trzeba mieć certyfikat, żeby móc z nich korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.