Skocz do zawartości

Dzieci neostrady(pokemony)

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

heheh ja kiedyś dostałem maila od pewnego kolesia o takiej treści.

"Cześć stary, chciałem się dowiedzieć ile byś wziął za wypozycjonowanie frazy xxxxx?"

odpisałem kolesiowi, a on mi odpisał że chyba mnie poj$%^#&, a wziąłem naprawdę mało za to, ale cóż i tacy głupi ludzie się trafiają. Podejrzewam że to jakiś dzieciak bo końcówka maila to buziaczek.pl czy jakoś tak. Najgorsze jest to że niektórzy nie mają za grosz kultury i piszą maila do firm itp jak do kolegi z podwórka.

Nie zgodzę się z tym, że kontakt poprzez maila od razu powinien przekreślać klienta.

Poczta elektroniczna jest dzisiaj normalnym kanałem komunikacyjnym - nie żyjemy w XVIII wieku.

Oczywiście wszystko zależy od różnych rzeczy. O człowieku piszącym z adresu @poczta.onet.pl wyrobię sobie inne zdanie niż o takim, który pisze z adresu @nazwa-jego-firmy.pl. Aczkolwiek dla mnie Ci pierwsi też mogą być cenni bo skoro piszą z domeny darmowej to znaczy, że swojej jeszcze nie mają i strony internetowej też pewnie nie. A ja się tym głównie zajmuję.

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

Ja używam maila crashxt@ gmail.com choć mam kilkaset domen ... i jak bym napisal prosbe o wycene to byscie mnie olali? bo gmail?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Człowieku daj spokój,wystawiając ofertę chyba zdawałeś sobie zprawę że nie wszyscy w polsce są bardzo bardzo kulturalni.2 sprawa to przestań płakać bo tak klientów nie znajdziesz,poprostu zajmij się swoim i nie oczekuj że będziemy nad Tobą płakać.

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

Zazwyczaj nie ma znaczenia, czy ktoś pisze z adresu na darmowym koncie czy na komercyjnym, nie ma nawet znaczenia czy adres jest "dziwny" czy "normalny", to czy jest to potencjalny Klient czy strata czasu okazuje się po treści meila, choć musze przyznać, że i tu nie zawsze jest tak, że ktoś na luzie nie będzie dobrym Klientem, a ktoś poważny i poukładany nie okaże się stratą czasu (oby tylko stratą czasu), jednym słowem nie ma reguły... Osobiście trafiałem na tak rożne sytuacje, że trudno wyciągać wnioski na samej podstawie adresu czy nawet stylu meila...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Człowieku daj spokój,wystawiając ofertę chyba zdawałeś sobie zprawę że nie wszyscy w polsce są bardzo bardzo kulturalni.2 sprawa to przestań płakać bo tak klientów nie znajdziesz,poprostu zajmij się swoim i nie oczekuj że będziemy nad Tobą płakać.

chcialem zalozyc temat poniewaz wydawal mi sie dosyc interesujacy,a ze takich sytuacji jest coraz wiecej chyba mozna o tym napisac,nie chce zebys nade mna plakal....:)

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Ja miałem do tej pory dwie przygody.

Napisał do mnie na gg jakiś człowiek, szybko się zgadaliśmy do ceny, w 2 miechy osiągnąłem wyniki, które chciał i piszę do niego w sprawie rozliczenia, a on mi odpowiada : 'Kasa nie wchodzi w grę, mogę Ci zrobić theme''. A ja ? W jeden dzień wywaliłem wszystkie linki prowadzące do jego strony, możecie się domyślić jak to się skończyło :)

Drugi przypadek :

Ktoś zwrócił się do mnie z zapytaniem ile bym wziął za wypozycjonowanie frazy ''Dragon Ball'' , normalnie za TOP 5 wziąłbym ok. 200 zł. ale wiem że takich serwisów nie stać na takie wydatki (a i ja domen potrzebowałem) więc zgodziłem się na 50 zł. Osiągnąłem wyniki a koleś mi na to : I co ja mam Ci płacić 50 zł./mc. tylko za to, że mi będziesz pozycję trzymać ?

Moja reakcja ? Patrz punkt pierwszy :)

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności