Skocz do zawartości

DMOZ?

lukmar.net

Rekomendowane odpowiedzi

a czy wiecie może, czy jeśli redaktor dmoza nie uzna strony, to czy zostanę o tym poinformowany?

Dodałem kilka stron, w których część nie jest zrobiona wyłącznie dla kasy, opisy krótkie i tytuł bez słów kluczowych.

Czekam od ponad pół roku i nic.Dodam że są to strony o różnych tematykach, więc napewno w chociaż częśći z nich działają redaktorzy.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam, mam takie pytanie,nie raz próbowałem dodać do katalogu DMOZ https://www.dmoz.org/ swoje strony ale do tej pory nie ma ich zaindeksowanych, nie bardzo wiem dlaczego, są zgodne z opisem itd. Krótki i treściwy opis, tematycznie związany tytuł, myślę, że wszystko jest ok..

Ale jednak nic sie nie dzieje.

Wiec pytanko, czy komuś dodali juz jakąś strone, jeżeli tak to jak opisaliście i jak długo czekalisci ena dany wpis?

Z góry dzieki i pozdrawiam.

Nie masz się czym martwić. Tam strony w ciągu najbliższych kilku lat nie dodasz. Ja czekam już 2 lata i nic. Po prostu brakuje im modów, którzy sprawdzaliby te wpisy, a później je dodawali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności