Skocz do zawartości

Najskuteczniejsze techniki pozycjonerskie

Diwi

Rekomendowane odpowiedzi

zero na to pytanie możesz odpowiedzieć sam, nie chcę sugerować :-).

Ale wpisz sobie slowa AGD w Onecie innych nie bede sugerowal, a znajdziesz odpowiedz.

Nikt mi nie powie że to nie spamowanie,

nie sprawdzałem dokładnie ale kiedyś to było 30 stron wyników :-)

I oczywiście dość długo nie nazywało się to spamem, pozniej to usuneli ale jak widać wróciło.

Tak samo walczylem z serwisem money.pl spamował na setkach subdomen, ale napisali że to nie spam i mam zakonczyc temat,

po czym wyłapałem BANA :-)

wiec nie dałem na luz i napisałem że to stronniczość jakaś :)

w następstwie dostalem pismo zastraszającxe mnie sądem o oszczerstwo, wiec z zadaniem przeprosin na stronie, zadzownilem cały zły i poprosiłem o udowodnienie mi mówienia nie prawdy.

Miałem racje, temat ucichł, jedyne co to przestałem walczyć o BAN dla money za spam, wiec zdanie mam jedno, zaczniesz deptac nie to co powinienes to zle to sie dla Ciebie zakonczy

strona miala boxy i linki sponsorowane

ogólnie w onecie jest tak ze wstawienie boxa powoduje automatyczne dodanie do katalogu i wyszukiwarki, czyli z tego co napisales wynika ze nie zaleznie od tego czy strona uzywa niedozwolonych technik czy tez nie :?

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

A ja jestem w trakcie korespondencji z abuse onetu, maila odesłali szybko

Witam,

bardzo dziękujemy za informację strony zostały zablokowane.

--

Redakcja Szukaj Onet.pl S A

tydzień minął, a w pierwszej setce prawie 40 dorwayów naszpikowanych kluczami. nie wiem czy pisanie do nich ma jakiś sens.......

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Soryy ale to mial byc temat o najskuteczniejszych technikach pozycjonowania. Ja nie chce tutaj wypisywać podstaw tylko jakieś fajne techniki które dają duże efekty !!

dobra ja Ci zdradze wielka tajemnice wszystkich pozycjonerow. Tak naprawde to my piszemy do google maile z prosba o pierwsze miejsca i oni zazwyczaj sie zgadzaja, mowie Ci swietna metoda ;)

No i Admini mnie teraz za to zbanuja :cry:

:D;):P:P:D;):P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Soryy ale to mial byc temat o najskuteczniejszych technikach pozycjonowania. Ja nie chce tutaj wypisywać podstaw tylko jakieś fajne techniki które dają duże efekty !!

dobrze, zdradze Ci... zerknij do dzialu Pogaduszki (tak.. tam ukrylismy dla niepoznaki ten wątek...) do tematu Pozycje Pozycjonowania-tajne metody czytaj tutaj

Mlej lektury! 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności