Skocz do zawartości

Poradnik Adsense

Majestiq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

sorki za post pod postem ale nie mogę już edytować powyższego.

Poczytajcie opinie kupujących na stronie:

1. Krzysztof Lis - Dzięki książce dowiedziałem się, jak zwiększyć swoje zarobki z programu

AdSense. Powoli wcielam wiedzę w życie... Cena za poradnik zwróciła się w ciagu 2 dni. :D

( ciekawe czy to przypadkowe ;> )
2. Józef K. (złote myśli) - "Na samym początku podchodziłem do 'Google AdSense'

bardzo sceptycznie (...) poradnik sprezentowany przez moich znajomych zaskoczył mnie

i pouczył o pewnych kruczkach, o których nie byłem świadom. Z całą odpowiedzialnością polecam

poradnik 'Google AdSense' każdej osobie, która chce i ma chęć dążyć do sukcesywnego

wzrostu zarobków własnej, czy powierzonej mu witryny. "

heh

regułamin

Dokładnie taką opinię wpisałem do książki o Google AdSense wydanej przez Złote Myśli...

Potem okazało się, że eCPM po jej przeczytaniu wzrósł mi czterokrotnie. :D

No niee, choć przyznam, że korespondowałem z tym człowiekiem. Dałem sobie spokój, gdy na moje pytanie o gwarancję efektów odpisał, że "nie ma możliwości, aby zarobki nie wzrosły". :D

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności