Skocz do zawartości

Linki - skąd brać

biurot

Rekomendowane odpowiedzi

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Od pewnego czasu zastanawiam się skąd mam brać nowe linki

poszukaj książek gości i wpisuj sie tam, poproś znajomych niech cie linkują

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Who is outside? :)

aluzju poniał :)

poszukaj książek gości i wpisuj sie tam,

to raczej jest not good idea - nie wiem czy to juz weszlo w zycie ale wszystkie linki z ksiazek sa traktowane przez google i np. yahoo jako no follow, poza tym wpisy sie zbyt szybko zmieniaja zeby taki link mial jakas wartosc,

poza tym to nieetyczne [-X

nie powiem - sam duzo takich mialem :D

ale to juz przeszlosc

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

wszystkie linki z ksiazek sa traktowane przez google i np. yahoo jako no follow

... w taki sposób są traktowane tylko te linki, gdzie w kodzie linka

znajdzie się 'rel=nofollow'. Z całą pewnością nie jest to większość polskich

gestbuków.

Szy.

poszukaj książek gości i wpisuj sie tam, poproś znajomych niech cie linkują

Ja gdzieś czytałem na tym forum żeby nie dodawać linków do ksiąg a i z własnego doświadczenia wiem że google nie dodaje mi takich linków

P.S. Dzięki za wszytskie odpowiedzi

Ja gdzieś czytałem na tym forum żeby nie dodawać linków do ksiąg

Hmmm... czy napewno dobrze czytałeś?

Sądzę, że nie - bo narazie nie widziałem osoby, która zabroniła komuś na forum dodawania linków do księg gości.

Dodanie linka do księg to tylko aspekt moralny, jeśli działasz zgodnie z etyką SEO to nie powinieneś tego robić

i z własnego doświadczenia wiem że google nie dodaje mi takich linków

Dodanie linku do nowej strony w odpowiedniej księdze gości podowuje, że już następnego dnia nowy site może zaistnieć w indeksie G.

Wniosek - google dodaje linki z księgi gości.

Aha, a co do katalogów stron, to polecam najpierw sprawdzić czy działa na przekierowaniu 302...

Live Free or Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności