Skocz do zawartości

reedycja mini konkursu site2007

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

w czarnych barwach widze ten start konkursu wstepnie przewidziany na dzien jutrzejszy : )

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Najpierw miał być start 1, później w poniedziałek, w poniedziałek nic organizatorzy nie mówią... nie oszukujmy się przepili nasze nagrody i teraz nie chcą się do tego przyznać... w faktach coś słyszałem, że admin największego forum o pozycjonowaniu pod wpływem alkoholu niszczył znaki drogowe...

A tak na serio to mi się odechciało już brać udział w konkursie :)... tyle czekać to można popuścić :)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

już coś więcej możemy podać do wiadomości a dziś wieczorem już wszystko będzie wiadomo

https://site2007y.seopl.org

Czyli jak rozumiem moga to byc subdomeny domeny istniejacej ?

Czy site: liczony jest bez www ? o tak ?

https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...p;fr2=seo-rd-se

no to Yahoo to faktycznie zly pomysl, bo raczej kazdy skupia sie na Google.

No ale jak ktos chce pod Y! to sugeruje uzywac EN i De tresci - lepiej sie indeksuja, PL slabiej sie indeksuje niz kiedys :D. Z drugiej strony transfer pozerany przez Y! zeby osiagnac site:300 K moze przewyzszyc wartosc nagrody, natomiast jest pozniej ten site: do niczego nie przydatny.

O ile w google nie szkoda marnowac transferu na indeksacje dla nagrody bo pozniej mozna cos z tym site: zrobic to w Y! szkoda.

Generalnie jestem za Google. Pozatym mialo sie nie zmienic nic z poprzedniego konkursu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności