Skocz do zawartości

jak dodań nowe textarea w zakładce reklamy?

Rekomendowane odpowiedzi

witam staram się dodać kilka nowych miejsc na reklamy w panelu. Jednak poradziłem sobie z dodaniem ich w formularzu w pliku display.php fa6ef89762b69c3c.jpg oraz zmieniłem odpowiednio (moim zdaniem) kod w tymże pliku

case "r":

admin_site_header();
mini_nav();
?>

<table style="width:750;background-color: #FFFDF1;" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0><tr valign=top>
<td style="border: solid 1px #ddad08; padding:10;" >

<form action="display.php?a=r" method="post">
<input type="hidden" name="option" value="save_display_r">

<table style="width:730;" cellspacing=5 cellpadding=0 border=0>
<tr><td colspan=3 width=730><font style="font-size:18;">Kody reklam</font><br /><br /></td></tr>

<tr><td align=right width=150>Miejsce 1 (wklej HTML)<br />na cał± szeroko¶ć pod nagłówkiem</td><td width=600><textarea name="ads1" style="width:580;height:150"><?=$tpl[ads1]?></textarea></tr>

<tr><td align=right width=150>Miejsce 2 (wklej HTML)</td><td width=600><textarea name="ads2" style="width:580;height:150"><?=$tpl[ads2]?></textarea></tr>

<tr><td align=right width=150>Miejsce 3 (wklej HTML)</td><td width=600><textarea name="ads3" style="width:580;height:150"><?=$tpl[ads3]?></textarea></tr>

<tr><td align=right width=150>Miejsce 5 (wklej HTML)</td><td width=600><textarea name="ads5" style="width:580;height:150"><?=$tpl[ads5]?></textarea></tr>

<tr><td align=right width=150>Miejsce 6 (wklej HTML)</td><td width=600><textarea name="ads6" style="width:580;height:150"><?=$tpl[ads6]?></textarea></tr>

<tr><td align=right width=150>Miejsce 4 (wklej HTML)<br />na cał± szeroko¶ć przed stopk±</td><td width=600><textarea name="ads4" style="width:580;height:150"><?=$tpl[ads4]?></textarea></tr>

<tr><td colspan=3 width=730><br /></td></tr>

<tr><td align=right width=150></td><td width=600><INPUT value="Zapisz zmiany" type="submit"><br /><br /></td></tr>

</form>
</table>

</td>
</tr>
</table>

<?
admin_site_footer();
break;

ale niestety nie znam sie na edycji i działaniu baz danych i nie potrafię zrobić aby wpisany w nowe pola kod został zapisany. Na próbe utworzyłem analogicznie wiersze w tabeli templates ale nie zmieniło to niczego. nic co wpiszę do niwych pól tekstowych nie zostaje zapisane. jak mogę coś z tym zrobić

z góry dziekuje za porady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności