Skocz do zawartości

Jaki skrytp najelpszy na katalog?

weksel

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę jednak przesadza Pan Jachu z tymi linkami wychodzącymi, więc zdecydowałem się narazie na zwykłego Qlwebika - zobaczymy co się będzie działo, naraze gogiel indeksuje - powoli co prawda, ale indeksuje. A w między czasie napisze coś swojego - to chyba najlepsze wyjście.

spróbuj freeglobes świetny skrypt można między innymi dodawać rss mój katalog na tym skrypcie wyglada tak

freeglobes.pl większość opcji dostępna po zalogowaniu.

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli podsumowując, najlepszy katalog to taki, który:

-jest na autorskim skrypcie, który nie będzie po tygodniu miał 1000 podobnych odpowiedników

-ma taki stosunek treści do linków jak precel, ale nie jest preclem

-ma tyle stron co zaspamowany qlWeb, ale wszystkie są unikalne i zaindeksowane

-nie powoduje przeciążania serwera

-dla google nie jest rozpoznawalny jako blog ani katalog

co jeszcze? !!!

----------------------------

Artykuły subiektywne

Co nowego?: SEO Narzędzia

Katalog regionalny: Twojepodkarpacie.pl

• 4 miesiące temu...
Trochę jednak przesadza Pan Jachu z tymi linkami wychodzącymi, więc zdecydowałem się narazie na zwykłego Qlwebika - zobaczymy co się będzie działo, naraze gogiel indeksuje - powoli co prawda, ale indeksuje. A w między czasie napisze coś swojego - to chyba najlepsze wyjście.

Cześć. Ja mam postawiony katalog na tym skrypcie "qlweb by Jachu" -> tu można zerknąć jak to wygląda https://www.qlcat.info/ i jak na razie jest ok. Jest on moim zdaniem lepszym rozwiązaniem niż zwykły qlweb bo ten przez to, że było postawione na nim multum katalogów ze spamem został ignorowany przez główne przeglądarki.

Co do podstrony z linkami wychodzącymi do innych katalogów to to zostały one zredukowane - obecnie coś około 12 linków plus link do strony autora skryptu.

Fajna sprawa w tym skrypcie to to, że można wybrać między między wpisami normalnymi, a wpisami z linkami w tekście opisu strony. Ja pozostawiłem normalną opcję ze względu, że mój katalog stron jest płatny i wiele osób mniej obeznanych w katalogowaniu miałoby z tym problemy, ale za to dałem możliwość dodania wpisu do 3 pasujących podkategorii.

Pozdrawiam

Odwiedź nowy seokatalog oraz internetowy katalog stron www.

Reklama płatnego - jak sam piszesz - katalogu, ( i to w dwóch wątkach z przed kilku miesięcy), to chyba lekki spam - nie uważasz? :D

Oj tam - promuje się jak może i tyle ;) BL306 , Wpisów: 86 Podkategorii: 219 qlWeb modified by jachu - powodzenia ze sprzedażą linków :(

PS: żeby nie był sam offtop - polecam IndexU z nicedocer :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności