Skocz do zawartości

Śmiesznego moderatora macie

.Grzesiek

Rekomendowane odpowiedzi

Zazdrością a o co o Bana :shock:

Wyspij się człowieku i niepisz mi takich kocomołow na Pw bo jak bym opublikował to by cie tu linczowali

Zachowaj umiar

O.T

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

niepisz mi takich kocomołow na Pw bo jak bym opublikował

Zlinczować to powinni ciebie za ciemnogród jaki próbowałeś wcisnąć przy zamykaniu tematu. Jakieś teorie o banach i inne rewelacje, powinieneś założyć kabaret - to było naprawde zabawne ;)

Myśle, że jak na fachowca, który nie przepuszcza żadnej okazji to się raczej nie popisałeś. Tak samo radziłbym usunąć marne stronki z twojej stopki, bo ich wygląd i wykonanie wołają o pomste do nieba :?

Zazdrością a o co o Bana

Bana? Jakiego bana? :P

Żegnam :D

Tak samo radziłbym usunąć marne stronki z twojej stopki, bo ich wygląd i wykonanie wołają o pomste do nieba

.Grzesiek, muszę przyznać, że nie popisałeś się wysokim poziomem intelektualnym...

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

No Comments Synu 8)

Było miło ale się skończyło jednak byłem za miły :D

Poprawię się =D>

I smiecić nie bedziesz w ogłoszeniach

N.C

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Jeśli mogę się właczyć do sprawy , ja juz dawno obserwuję , że jesteście maipulatorami ludzkich umysłów tutaj na forum i kreujecie własną kreatywność zarabiając pieniądze na innych.

Moderatorzy tego forum to wykształceni sprytni webmasterzy manipulujący umysłami innych tak jak ty Grzesiu :D następny kombinatorze.:>

Możesz spokojnie zostać moderatorem tego forum pasujesz do ogółu.

Pominę inne firmy webmasterskie na forum ,które tu wystepują pod róznymi nickami.Zamiast robić jakieś akcje charytatywne powinniście zrobić organizację "czystości" -tylę ,że pewnie sami nie moglibyście w niej partycypować.

Wstyd Panowie i Panie i tyle szkoda czasu na komentarze.

Temat do zamknięcia bo szkoda pióra.....

A ja tu widzę formy destrukcji wprowadzane przez użytkowników na forum.

Nie będę zgadywał wcześniejszych Waszych nicków

Przypominam prostą zasadę komu się ni podoba nie musi tu zaglądać.

Droga wolna .....................

chyba jak na każdym forum dochodzi do momentu kiedy zaczynają się pojawiać niezadowoleni użytkownicy (tylko nie wiem z czego), nie chcę tu smarować, ale sprawa jest prosta, każdy ma wolny wybór, nikt nie zmusza do czytania tego co jest na tym forum, a takie tamaty od razu blok, bo szkoda miejsca na serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności