Skocz do zawartości

Założenie butów...30 sekund, spacer do lokalu wyborczego

johnnie walker

Rekomendowane odpowiedzi

Jak frekwencja będzie 110% :blink:...

Dopiero sobie teraz przypomniałem, że nowe glany trza kupić, zobaczymy czy allegro znowu działa :P...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

ja kupuje tylko na ebay.de ostatnio kupilem firmowe skorzane buty za 35euro + ( paczka 5 ). Na allegro tez mialem swoj okres ale w niemczech jak cos jest nowe to nowe i zawsze taniej..

heheh kiedys na allegro widzialem jak facet sprzedwal uzywane buty, i dolaczony byl zalacznik lekarski, ze nie jest chory na grzybice.. I to nie byl zart.

bo masz na rzepy? biggrin.gif i worek na kapcie z muchomorkiem wink.gif

Nie no, mój patent to końcówki sznurowadeł wewnątrz butów, glany się trzymają bez wiązania... Nawet biegać w nich można :)

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

A takiego dostałem w CiSZYnocnej:

Cisza wyborcza!

POzdrawiam!

POwodzenia!

POpijemy PO POłudniu w PONiedziałek,

PO wyborach.

A reszta niech idzie w PISdu.

:P

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności