Skocz do zawartości

problem z ustawieniem domeny albo skryptu

stoq

Rekomendowane odpowiedzi

Mam domene i hosting w home.pl .

mam katalogi pub, private, tmp i costam. gdzie wrzucic pliki ktore chce ukryc? jak wrzuce do private to potem uzywajac require z innego katalogu np z pub pisze ze failed to open...

dlaczego jak ustawie na przekierowanie na podkatalog to mi wyskakuje Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_6765472d2c06b4e96985180c6e8323e1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /index.php on line 6

a gdy ustawie przekierowanie na url to juz tego bledu niema

jak to powinno wygladac poprawnie?

czym są funkcje trygonometryczne i jak ich używać?

jakimi prawami rządzi się geometria na płaszczyźnie i w przestrzeni?

jak zruzumieć wielomiany i rozwiązywać zadania w ich zakresie?

Widocznie definiujesz błędnie scieżki do katalogów. Podawaj pełne.

Dodatkowe katalogi niedostępne z poziomu www, ale dostępne z poziomu skryptu znajdującego się na serwerze możesz utworzyć na tym samym poziomie w hierarchii drzewa katalogów gdzie masz pub, private, tmp.

Tak poza tym takie zapytania najlepiej kierować do administratora / BOK od serwera...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności