Skocz do zawartości

Linkować do podstron, czy do głównej?

samotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Czy lepiej linkować w taki sposób:

fraza-główna -> https://strona.pl/

fraza-poboczna1 -> https://strona.pl/fraza-poboczna1.html

...

fraza-pobocznaN -> https://strona.pl/fraza-pobocznaN.html

Czy też może wszystko linkować do strony głównej? Jednym słowem - czy lepiej agregować linki na stronę główną, czy też rozdrabniać to na podstrony, które mają nieco (ale tylko w pewnym stopniu) lepiej tematycznie powiązany content?

Na razie linkuję podstrony i na niektóre frazy te podstrony są wysoko. Jednak tylko na takie proste. Na trudne idzie im słabo, gorzej niż stronie głównej na frazę główną, która jest zdecydowanie najtrudniejsza.

Na biężąco (naprawdę) moderowany precel

Naszyjniki

z tego co opisales to dobrze robisz, ale wszystko zalezy od trudnosci frazy i podlinkowania podstrony.

podstrony lepiej linkowac na jakies niszowki a glowna na 2-3 grubsze frazy aby zroznicowac anchor

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

linkuj główną i podstrony

1. bardziej to naturalne

2. gostek wchodząc włazi tam gdzie chce i nie musi pół serwisu przeglądac by w gaszczu tresci znalezc to czego szuka. większość nie przegląda tylko zamyka i szuka dalej

3.Wzmacnias podstrony a poprzez nie także stronę głowną

4. dopisz co tam jeszcze chcesz ... :P

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Stanowczo podstrony - przecież serwis pozycjonujesz głównie dla ludzi - jak dasz linki na podstrony to człowiek wskakuje tematycznie w to o co mu chodzi. Jak wszystko dasz na główną to człowiek musi dalej szukać w Twoim serwisie tego o co mu chodziło, a wtedy w przeważającej ilości ludzi zwyczajnie ucieknie ze strony.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Zdecydowanie podstrony. Ja się niestety zagapiłem i zostawiłem jakiś system wymiany linków linkujący tylko główną i jak sobie przypomniałem było już za późno. Dostałem jakiegoś filtra i poleciałem gdzieś na koniec internetu, bo pod frazami strony nie ma nawet w pierwszej setce. Choć komenda site daje ponad 1.3 tyś zindeksowanych stron, to wejść z google nie mam praktycznie wogole.

Przestałem linkować główną strone, maksymalnie linkuje podstrony, bardzo zroznicowałem anchaory, przebudowałem tagi title i description, dodałem mape, potem skasowałem male z googlewebmaster... i nic - 8 miesięcy i nic się nie zmienia.

Co z tego że strona ma PR4 i 1.3 tyś zindeksowanych stron jak w szukajce nie ma jej w pierwszej setce ;(

Wygląda na ręczną moderacje i jakiś filtr przyklejony przez moderatora.

To samo przytrafiło mi się na kilku różnych serwisach, więc to nie przypadek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności