Skocz do zawartości

Sposób na przelinkowaną domene

tomaroc

Rekomendowane odpowiedzi

czesc

Jakiś rok temu postawiłem stronkę, dodając nowe tresci widać było rezultaty bo szybko wskoczyła do TOP10. Dodatkowo bonus od googla bo w top10 pojawilem sie bez zadnego sztucznego linkowania.

Strona trzymała sie tak prawie pol roku, w międzyczasie z ciekawości trafiłem na linkorna. I niestety wygląda na to że błędem było linkowanie tylko strony głównej. Z dnia na dzień strone wystrzeliło gdzieś na koniec internetu :) i pod frazami na ktorymi byłem w top10 teraz nie ma mnie wogole.

W panelu webmaster tool sprawdzilem ze google znalazło kilkanascie tysięcy linków do głównej nie linkując podstron. Efekt jest taki że trwa to już 8 miesięcy i nic ani drgnie. komenda site pokazuje zindeksowanych 1,320 podstron.

Przez ten czas wciaz linkuje, tylko podstrony bardzo zroznicowanymi anchaorami żeby jakoś dogonić proporcjami linki do głównej, dodaje nowe tresci, ale nic nie wskazuje zeby na wczesniejsze frazy wrocić choć do pierwszej 100ki.

Czy czekać dalej czy lepiej kupic nową domene. A jak nowa domena to robic przekierowanie 301 czy nie identyfikować nowej domeny ze starą?

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności