Skocz do zawartości

Tradedoubler - ostatnio nie nalicza...

furjat

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu (ostatni tydzien) TD przestał mi naliczać jakiekolwiek Leady oraz sprzedaż (kliki nalicza wporzadku) w polskich oraz zagranicznych programach - czy u was jest podobnie?

Zapytał bym TD - ale sami wiecie jak to z nimi jest - na maile nie odpisuja, a jak sie do nich zadzwoni to dziwnym zbiegiem okolicznosci nie ma akurat osoby odpowiedzialnej za ten dział :)

W tradedoubler zawsze przestaje wyświetlać aktualne statystyki od soboty do wtorku. Dopiero we wtorek wieczorem statystki są aktualizowane i można mieć do nich wgląd.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

• 2 tygodnie później...

Kurcze mam mały problem, od 20 października nie naliczyło mi statystyk i prowizji w tradedoubler. Jak tam u Was?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności