Skocz do zawartości

Firma pozycjonująca - czy warto

kazo21

Rekomendowane odpowiedzi

sadzac po 208 pozycji w google na slowo pozycjonowanie, 419 - pozycjonowanie stron sam powinienes odpowiedziec sobie na to pytanie.. Wiem, ze zaraz znajda sie osoby, ktore skrytykuje wyznacznik jakim sie kieruje, ale w tym przypadku wg. mnie pozycja na te slowo i fraze jest odzwierciedleniem mozliwosci jakimi dana frima dysponije.. Najlepiej samemu sie tym zajac.. Zakladajac, ze masz czas..

Ps. uczciwe podejscie, pobieranie oplat wylacznie za top10 / 100zl miesiecznie ucziwa cena..

Ps. uczciwe podejscie, pobieranie oplat wylacznie za top10 / 100zl miesiecznie ucziwa cena..

100zł/miesiąc?? Coraz więcej takich ofert. Ostatnio rozmawiałem z facetem, któremu jedna firma też zaoferowała 100zł/miesiąc. Powiedzieli że pozycjonowanie trwa 3 miesiące do top 5. Zapytał o frazę komputery, powiedzieli, że może być ciężko, ale można spróbować. Za 300zł top 5 komputery taaa... dla mnie to nie jest solidna firma.

100zł/miesiąc to nawet za nazwę własną się nie opłaca. Chyba, że ktoś dodaje 5 linków na miesiąc przez rok i potem mówi, że strasznie ciężko było.

100zł ma miesiąc to można za wstawienie linka brać.

sadzac po 208 pozycji w google na slowo pozycjonowanie, 419 - pozycjonowanie stron sam powinienes odpowiedziec sobie na to pytanie.. Wiem, ze zaraz znajda sie osoby, ktore skrytykuje wyznacznik jakim sie kieruje, ale w tym przypadku wg. mnie pozycja na te slowo i fraze jest odzwierciedleniem mozliwosci jakimi dana frima dysponije.. Najlepiej samemu sie tym zajac.. Zakladajac, ze masz czas..

Jestem pierwszy do krytyki, no bo widzisz po co mam sobie marnować zaplecze na frazę pozycjonowanie która może mi tylko przysporzyć więcej roboty przy odpowiadaniu na maile firm o wycenę skoro mogę tę moc przeznaczyć na inne strony. Jest wiele innych sposobów zdobywania klientów niż tylko dobra pozycja pod "pozycjonowanie" czy też "pozycjonowanie stron".

Zaznaczę dodatkowo że firmę najlepiej sprawdzić po opiniach współpracy właścicieli stron które były przez daną firmę pozycjonowane ;)

Czy ktoś może mi polecić firmę (osobę), która by mi pozycjonowała stronę z branży turystycznej a dokładniej Dom Wypoczynkowy koło Zakopanego.
Hmm, mój pierwszy pomysl - może ta fraza jest za drogi dla pozycjonowanie (ale nie znam sie dobre nad tym rynkiem)?

Tam będa kilkanascie mini-portali ktore się pozycjonują - czy naprawde warto walczyć z nimi?

Jeśli masz dom, ktore moge kilka tysiący więciej zarabiać co miesiąć - to na pewno tak.

Jeśli chodzi o kilkaset złotych to raczej pozycjonowanie nie jest dobrą drogą - bo koszty są za wysoki dla ewentualne korzyści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności