Skocz do zawartości

Asowski katalog stron

Radeq

Rekomendowane odpowiedzi

AKS https://katalog.as007.info/

Mój pierwszy katalog stron - będzie utrzymany i będę się starał aby nie został śmietnikiem.

Wygląd stuningowany - mam nadzieję, że się podoba/ujdzie - można oceniać ;)

A czaszka w topie to taka metafora przyszlości wszystkich katalogów w Google ;)

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Dark dobrze prawi, podlinkuj go dobrze. Ja przykładowo moje wpisy daje tylko do zaindeskowanych.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

W jakim celu na stronach szczegółowych masz informacje o IP i BP w wyszukiwarkach,

skoro nie pokazują one wartości?

:)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Dark dobrze prawi, podlinkuj go dobrze. Ja przykładowo moje wpisy daje tylko do zaindeskowanych.

Linkuję, ale bez pośpiechu - mam złe wspomnienia i wolę uniknąć filtra.

I odpuść moderację kategoriami, tzn. zrób co by się od razu pojawiały po zasugerowaniu przez usera.

Ten katalog będzie zadbany i chodźby i kolejka była ponad 100 nie odpuszczę i dodam tylko wartościowe - na razie jeszcze poprawiam błędy w wpisach etc, ale później to je będę po prostu wywalał.

W jakim celu na stronach szczegółowych masz informacje o IP i BP w wyszukiwarkach,

No właśnie nie wiem dlaczego zniknęły - właściwie to który plik jest za to odpowiedzialny - może coś pogrzebałem za bardzo :/

A tak przy okazjii: ty specjalnie dajesz takie dziwne słowa kluczowe (po niemiecku i nie tylko) dla KCS na mojej stronie, czy chcesz mnie tylko sprawdzić?

Przy spokojnej muzyce z BSG bardzo fajnie się sprawdza wpisy - polecam ;)

• 2 tygodnie później...

:)

Powoli i bez pośpiechu poradziłem sobie.

https://www.google.com/search?hl=pl&=pl...=Szukaj&lr=

Dark 70 w site Google i rośnie, więc zapraszam Cię do dadania wpisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności