Skocz do zawartości

Rotacyjne title i description

yavaho

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś to testował?

Jaki może mieć wpływ na pozycje strony w google zmieniający się tytuł i opis strony co kilka dni? Mam na myśli strone głowną, oczywiście zachowując dalej dotychczasową tematyczność opisu strony ale zmieniając anchory. Czy taka rotacja nie zaszkodzi stronie? Jaki okres rotacji bedzie bezpieczny - raz na tydzień ?

Wydaje mi się że w onecie taka strona będzie miała ogromne wahania pozycji. A jak to będzie wyglądało w google?

.

będzie tak samo,

chodzi o to ze google nie indeksuje ci strony raz na dzien a jak ci sie uda bedzie to raz na tydzien, sam to testowalem z wymiernym skutkiem, dlaczego?

raz zapamietany opis i zaindeksowane strony z tym opisem sa dlugo pamietane, mimo iz zmienisz opis robot google wejdzie nie koniecznie w wyszukiwarce bedzie on uwzgledniony, wówczas google korzysta z tresci strony a nie samego tytulu czy opisu w meta tagach, lepiej moim zdaniem, usiasc na dłużej i wymyśleć fajny opis co bedzie uniwersalny dla strony

co jeszcze jak juz wiadomo chyba wszystkim, co podstrona to inny tytul strony i opis zwiazany z zawartoscia to nawazniejsze, zycze powodzenia a jak spróbujesz sie z tym pobawic sam z mila checia sie dowiem jakie miales wyniki.

Aha ja sie tym bawilem przy sklepie internetowym na php napisanym wiec czesciej wlasnie teks na stronie byl czytany niz moj opis, dopiero po czasie jak sie uspokoilo google przeczytalo opis itd i podskoczylem o 20 pozycji wyzej.

Spróbuj sam moze inne wyniki na html beda

www.j8.pl - program partnerski, sprzedaz tapetek i aplikacji na telefony sprawdz!!

www.sms.j8.pl - tapety na komórkę za 1 zl

www.lukmar.net -Pozycjonowanie optymalizacja, projektowanie stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności