Skocz do zawartości

Też Wam ktoś prostytutki do precli pcha ?

gerdi

Rekomendowane odpowiedzi

blada szczególnie jak ci nikt tego nie zaakceptuje.Ostatnio miałem jeszcze l;epszy numer. gostek linkował koszulki było chyba ze 40 linków w jednym arcie i pomiędzy nimi może z 200 znaków bez odnośnika ;):D:) :) niektórzy to naprawdę mają cierpliwość

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakoś na digitalpoint nikt nie nazywa moich postów bredniami.

Książek o pozycjonowaniu nie czytam.

Zobacz sobie W3C.org, ta strona jest bardzo dobrym przykładem jak należy linkować. Jest dużo linków i właśnie to z punktu widzenia usability jest najlepsze.

Ja tworzę strony dla użytkowników, chcę żeby preselle też były użyteczne dla użytkowników i jednocześnie dobre do pozycjonowania. Nie tworzę tak jak niektórzy z tego forum dwustu kopii dmoza czy trzydziestu precli.

Wiedzy na temat algorytmu nie posiada nikt, kto nie pracuje w Google.

Ja np. twierdzę że link tematyczny jest lepszy od nietematycznego.

Jakbym tutaj to napisał, to zaraz 30 osób by odpisało że tak nie jest.

Tak samo mam swoje zdanie na temat co wpisywać w title i description (i nie są to słowa kluczowe).

W sumie to całe SEM opiera się na wiedzy a nie poglądach.

Całe SEM z wyjątkiem SEO.

Jak najbardziej to rozumiem aczkolwiek mógłbym prosić o odpowiedź na moje dwa pytania? :-) Wystarczy a nawet powinno być to "tak" bądź "nie".

Przypominam pytania.

Zajmujesz się pozycjonowaniem nie używając do tego wiedzy? :-)
Wnioskując z tej wypowiedzi pozwolę sobie wyprzedzić odpowiedź i zadać jeszcze jedno pytanie.

W takim wypadku czego używasz do pozycjonowania?

Będę wdzięczny. :-)

Zajmujesz się pozycjonowaniem nie używając do tego wiedzy? :-)
Używam wiedzy do pozycjonowania, ale moja wiedza nie musi być taka sama jak twoja.
W takim wypadku czego używasz do pozycjonowania?

IBP & Arelis do wymiany linkami z innymi webmasterami, porównywania pozycjonowanych stron ze stronami konkurencyjnymi itp.

Adder 4.0 do dodawania do qlwebów i cncatów, ale to już ma coraz mniejszą moc.

Własne skrypty do dodawania do preselli - skrypt do ML, który udostępniłem na innym forum, a także skrypt do WP, który niedługo udostępnię.

XRumer 3.0 do pisania postów na odpowiednich forach (w działach przeznaczonych do reklamy).

Komendy link: z Yahoo Site Explorer też bardzo często używam do pozycjonowania. Pozwala mi to sprawdzić, gdzie inna strona ma linki, często jest dokładniejsze od Arelisa.

Comment Hut, który pozwala mi znaleźć blogi o tematyce podobnej do tematyki mojej strony i umieścić komentarze z linkiem do mojej strony.

Jeszcze by można tego trochę wymieniać - na pewno używam spisu polskich katalogów, spisów zagranicznych katalogów np. seo-links.org; czytam forum WMW, forum DP, gdzie często można znaleźć ciekawe porady.

Te koszulki to mnie też rozbawiły, nie wspominając o generatorach "umysłowo upośledzonych". Ostatni dostałem też Lisbonę na końcu z dopiskiem o prawach autorskich i zakazie kopiowania i 1000 kopi w google :)

Faktem jest, że skuteczna moderacja i wygodniejsza to przed publikacją, niestety trzeba poczekać, chociaż ja staram sie publikować co dziennie, ale muszę się przegrzebywać przez tony spamu.

Chyba zacznę brutalniej odsiewać wrzucę wybrany akapit w google jak pogrubiony to wypad bo nie dam rady sprawdzać czy może jest tam wpis zmieniony czy nie.

Także jak ktoś będzie miał tylko ten akapit skopiowany to ma pecha, ale to jest efekt działania kopiowklejków. Jednak zwykle jak ktoś pisze unikalne arty to nie wkleja całych zdań. Poza tym nie wystarczy zmienić jednego słowa w zdaniu...

Ja np. twierdzę że link tematyczny jest lepszy od nietematycznego.

Jakbym tutaj to napisał, to zaraz 30 osób by odpisało że tak nie jest.

nie zawsze niestety, daj linka z podlinkowanego dobrze i zaindeksowanego w google site około 50 000 podstron to sie przekonasz jaki link będzie miał większą wartoąść czy z tematycznej strony z 50 podstronami czy z takiej strony która ma w cholerę podstron i nie jest tematycznie związana z twoim linkiem. Tak na marginesie toostatnio chyba większe znaczenie ma gdzie ten link się znajduje na stronie czy w stopce, tresci, menu bocznym niz to czy jest on tematyczny czy nie. oczywiście link na kazdej podtronie łącznie z główną

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Tak na marginesie toostatnio chyba większe znaczenie ma gdzie ten link się znajduje na stronie czy w stopce, tresci, menu bocznym niz to czy jest on tematyczny czy nie. oczywiście link na kazdej podtronie łącznie z główną

Też się nad tym ostatni zastanawiałem. Robił ktoś jakiś test?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności