Skocz do zawartości

Też Wam ktoś prostytutki do precli pcha ?

gerdi

Rekomendowane odpowiedzi

ja sie zastanawiam nad usunięciem precli ... po prostu bez sęsu ;(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zgred dokładnie :blink:... sens jest robić np. precle tematyczne i wrzucać pojedyncze linki na podstrony, ale tylko wtedy jeżeli autorzy wpisów linkują je...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

mysle czy nie zrobić własnego precla tylko moje arty i tyle - nieważne że bedzie tam 5-10 artów na krzyż - ale unikne dodawania tego co jest np w szukaj24.pl :)

no ewentualnei raz na tydzien zatwiwerdzanie artów - ale żmudna praca ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

mysle czy nie zrobić własnego precla tylko moje arty i tyle - nieważne że bedzie tam 5-10 artów na krzyż - ale unikne dodawania tego co jest np w szukaj24.pl :D

Może dobrym rozwiązaniem (przynajmniej dla mnie) byłoby aby artykuły tworzyć pod https://mix.fabrykaspamu.pl/ i je miksować; ze np. z 3420 znaków zrobić 10 artykułów z prawie unikalną i sensowaną treścią po 1100-1200 znaków i je wpakować do WP w jednej kategorii.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

mam mixa .... HA HA HA HA

nei moglem si epowstrzymać :)

... usuwac userow ktorzy nie maja zadnych postow a sa zarejestrowani X dni?

Nie szukałem takiego plugina, ale zrobiłem kiedyś taką czystkę ręcznie. I potem miałem nieprzyjemności, bo okazało się, że choć kasowałem tylko tych, którzy nie mieli żadnego wpisu, to jednak właśnie takich pokasowałem. Wtedy na szczęście te wpisy przeszły na pierwszego autora na liście, ale konto kolegi z Forum poszło. (Wpisy zostały, ale on się zdenerwował, a mi strasznie głupio było).

Mam nadzieję, że to był mój jednostkowy przypadek - ale na wszelki wypadek przestrzegam - kasujcie userów rozważnie!

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

• 4 tygodnie później...

odświerzę temat ;( neistety poneiważ jeden z precli jest skutecznie spamowany erotyką przez jakiegoś seomatołka zdecydowałem się w neidługim czasie przerobic precla na katalog. nie mam siły usuwać codziennie tych samych wpisów o dodzie, mandarynie, znanych ;)

Dopiero co założyłem swojego precelka, więc na razie nikt mi prostytutek do precli nie pcha. Spotkałem się dopiero z skopiowanym wpisem i reklamą (w ogóle nie był to artykuł) - wszystko staram się wywalać. Może są jakieś modyfikacje do wordpressa co poprawiłyby bezpieczeństwo?

468x60.png

okey - a więc męska decyzja. Od okolo 10 grudnia br precel pod adresem szukaj24.pl kończy swoją dzialalność. Zamierzam inaczej wykorzystać tę domenę - nie mniej jednak po zmianach artykuły - acz nieco krótsze - też będzie mozna dodawać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności