Skocz do zawartości

Ograniczony update PR?

Tart

Rekomendowane odpowiedzi

Jedno tylko można napisać ze 100% pewnością, zaczął sie tak długo oczekiwany eksport PR i to raczej od nieprzyjemnych niespodzianek.

Obstawiam, że będzie długi i jeszcze bardziej bolesny :)

Być może G. chce przywrócić "wartość" zielonemu paskowi, gdyż zaobserwowałem tylko spadki, ale zmiany dotknęły dużo mniej niż 1% sprawdzanych przeze mnie domen więc za wcześnie na generalne wnioski, ponadto wszystkie znane mi i sprawdzane "fejki" trzymają swoje PR.

EDIT: Tak PIO miało PR 4 a teraz na większości DC ma już tylko 3, a kupa śmieci ma dalej 5 lub 4!

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie zauważyłem żadnego Update'u a jedynie Downgrade

Jak wam spadło to weżcie udział w ankiecie.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Jeśli wierzyć niebieskiemu paskowi i póki co niewielkiej ilości DC, to u mnie wzrosty z pr4 na pr 5 - kilka z pr1 na pr4 kilka itp - póki co zero strat.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności