Skocz do zawartości

Ograniczony update PR?

Tart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Można zmienić temat na UPDATE dla wszystkich stron. Moja shitowa stronka dostała PR=4, większy niż PiO. Page Rank to syf, powinni to zlikwidować bo wprowadza w błąd

wiadomo, że szit i to cholernie, ale mnie obdzielił łaskawie, tak na szybcika 7xPR5 (zmiany z PR3 i 4)i kupe mniejszych.....szit nad szitami..hehehehe

coś za hojny jest

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

U mnie zmiany raczej na +, a najlepsza na https://www.swish-zone.pl (z 6 na 7), chociaż kilka domen spadło o jedno oczko. Na tym forum reklamowałam jeszcze kilka katalogów postawionych na starych domenach i PR utrzymał się. Nowe domenki dostały po 2 do 3, jedna spadła z 4 na 3 ale nie była od dłuższego czasu linkowana. Najważniejsza dla mnie jest strona https://www.e-korepetycje.net która po wcześniejszej domenie otrzymała 4.

Nowa wartosc pr wyrzucaja:

72.14.217.104

72.14.221.99

209.85.135.102

Co do samych zmian to roznie, czesc wzrosla, czesc spadla, czesc pozostala bez zmian. Niestety wszystkich stron nie jestem w stanie sprawdzic, jednak ogolnie tendencja na minimalny minusik :( . Nie jest najgorzej, dobrze, ze w koncu mamy update, nowe strony przynajmniej zyskaly wartosc, jakby nie patrzec beda dodatkowe punkty w systemach ; )

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

moje dwie stronki, stosunkowo młode (cztero miesięczne) dostały PR = 2, tylko na trzech DC. A co najciekawsze nie były specjalnie linkowane, to raczej prywatne blogi.

pozostałe spadają, jednak o 1, nie zeruje się do końca, a w moim mniemaniu powinny.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności