Skocz do zawartości

Ograniczony update PR?

Tart

Rekomendowane odpowiedzi

mi osobiście wygląda to na małą kombinację googlarki. ale co konkretnie, to niestety w ostateczności dowiemy się za kilka dni.

sprawdziłem mój starszy adres, 2 letni. PR się nie ruszył jak na razie. jak stał na PR=2 tak stoi, z tym że na niektórych DC ma N/A .

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak dla mnie to ten upgrade to jakaś kpina. Dwa na trzy blogi postawione miesiąc temu dla testów na serwisie blogi.pl dostały od razu PR 4, a jeden dostał PR 5.

Miałeś do nich większość linków z wysokich PR czy niskich i zerowych również?

Cały dowcip polega na tym, że swoich linków nie miałem, tylko tyle co serwis automatycznie sam linkuje dynamicznie (w narzędziach google pokazuje mi dla każdego ok. 500 linkow z serwisu pino.pl).

szkoda gadać

to co mocne i wartościowe poszło w piach

już ostatecznie straciłem, szacunek dla tej śmiesznej wyszukiwarki

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

wp.pl = 0

gery.pl = 0

Czy aby napewno wszytko dziala a moze linkvendor zwariowal...

dla mnie wp.pl pokazuje PR7 wiec powrot o 1 oczko w gore

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Wiele stron skoczyło mi z PR=0 na PR=3 lub 2. Nawet strona wygenerowana dostała PR=1 :)

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności