Skocz do zawartości

Ograniczony update PR?

Tart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ciekawi mnie tylko, że prognozowany PR dla jednej mojej strony był 4, a okazało się, że dali mu 2

Może dlatego, że sprawdzanie przyszłego PR to tak jak wróżenie z fusów ;-)

Troche dziwny ten update, domena ktora ma prawie 10lat i spadla ostatnim razem na pr3 (nie wiem dlaczego) teraz ma pr4. Domena roczna ktora dostala prawie odrazu pr3 (wtedy miala linki od moich innych serwisow + katalogi) teraz spadla na pr2 pomimo ze jest baaardzo silnie linkowana ostatnio (od 2-3mc) i jest w top5 bardzo obleganego slowa.

Wydaje mi sie ze wiekszy nacisk w pr zostal polozony na jakosc i wiek linkow do strony. Moze to i dobrze, poniewaz wysoki pr to bedzie praca lat a nie miesiecy.

Pozostale strony bez zmian

A ja nie będe miał sygnaturki

Moze to i dobrze, poniewaz wysoki pr to bedzie praca lat a nie miesiecy.

Przecież jest właśnie na odwrót. Zobacz - https://www.cpe.nauczaj.com - bardzo młoda strona wrzucona do linkme, prawie się nią nie zajmowałam, bo chciałam jedynie mieć komplet stron o tych egzaminach. Teraz ma 4, a najstarsza z tych stron, czyli https://www.cae.nauczaj.com spadła z 4 na 3.

Wydaje mi sie ze wiekszy nacisk w pr zostal polozony na jakosc i wiek linkow do strony. Moze to i dobrze, poniewaz wysoki pr to bedzie praca lat a nie miesiecy.

No właśnie średnio. U mnie dwie młode strony zaliczyły największy awans. Starsze drgnęły o 1 w górę lub pozostały bez zmian.

mój przyszły katalog stron będzie miał wyższe PR niż PiO

Może w takim razie skalę odwrócili i im niżej tym lepiej :)

No u mnie wszystko po updacie. Specjalnie nie przwiązuje wagi do tego, w serpie nic szczególnego się z tego tytułu nie dzieje.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

u mnie tez wiekszosc z 80 nowych domen dostalo na rozruch PR=1

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności