Skocz do zawartości

Ograniczony update PR?

Tart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Troche boli, ale to jest tak jak google nas kopnie, to my za jakiś czas kopniemy google, tak jak po jakimś czasie kopnęliśmy Kaczora, kwestia czasu

Możecie mi wytłumaczyć co Was boli - oczywiście w kontekście spadku PR ? Ale tak konkretnie . Nie macie większych problemów niż jakaś cyferka ?

Jak dzieci w podstawówce po klasówce z matematyki....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

stare domeny dostały taaaaaaką kosę :) nawet do PR0 :placze:

nowe jako tako lub UP...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ale wiocha :) stare strony dostały kopa na 2 a nowe na 4 :<

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Ja na swojej domenie na start dostałem PR2 ...a żeby było śmiesznie, większość tutoriali na tej stronie ma PR4 (tez na start), czyli główny content strony ma wyższe PR niż strona główna ... co więcej podstrony typu contact, templates, tutorials mają PR3 ... najniższy ma strona główna :)

A tak w ogóle to ciekawe, czy zobaczymy jakiś boost SERPów naszych witryn. Czy wzrost tego wskaźnika dla jakiejś witryny cokolwiek zmienia w jej sytuacji. Jak na razie to zaliczyłem skok na jednej z domen z braku PR do PR4 i pozycje nie ruszyły się w ogóle.

Na biężąco (naprawdę) moderowany precel

Naszyjniki

Dajcie już sobie spokój, bo ten temat przypomina dyskusje "kiedy dostanę przelew".

Zacznij obserwowac na wiekszej grupie stron zaleznosci miedzy stawkami w AdSense a wysokoscia PR. Na niektorych tego nie widac, ale na niektorych jest to wyrazne (mowie o zmianie plynnej, w sensie czasu pomiedzy spadkiem/wzrostem PR, a nie o momencie zmiany). I nie jest to tylko moja obserwacja, w ktoryms watku wspominal tez o tym Graf.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Pozycje w SERP nie zależą od PageRank.

Dajcie już sobie spokój,

Chyba powinieneś kierować to tylko do jednej osoby - do tej, która w ogóle wspomniała o serpach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności