Skocz do zawartości

[sprzedam] Serwis pod zaplecze/dla fanów

Drozder

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem zaoferować do sprzedaży serwis www.prison-break.net.pl .

Jeden z najpopularniejszych portali dla fanów serialu !

Codziennie rejestruje się około 150 nowych użytkowników!

W dni emisji serialu notuje około 500 rejestracji dziennie !

Pomyśl tylko ile jesteś w stanie na tym zarobić !

Ja nie mam czasu na edycję treści na stronie, dlatego też zdecydowałem się sprzedać serwis. Przy małej ilości poświęconego czasu możesz na tym doskonale zarobić! Nie wierzysz ?

* Strona jest w sieci reklamowej ARBOMedia - nie każda strona może się tam dostać ! - gwarantuje Ci to reklamy na stronie bez Twojego wysiłku ! Ty tylko udostępniasz miejsce na stronie !

* Na stronie zaimplementowano również system TradeDoubler - dzięki temu możesz zarobić kolejne 300-500 zł miesięcznie - wystarczy odpowiednio dobrać miejsce i rodzaj reklamy !

*

* SMS-y Premium Rate - każdy poszukuje gadżetów na telefony komórkowe związane z serialem ! Wystarczy, że zaoferujesz je na stronie ! - proste, prawda ?

* Sprzedaż linków na stronie w dziale polecamy !

* Google AdSense! - umieszczone w najbardziej widocznym miejscu strony przynosi dodatkowe zyski miesięczne !

*

Wystarczy tylko, że będziesz uaktualniał informacje o serialu. To góra 20 minut dziennie !

Teraz garść informacji o samej stronie:

Na stronie zarejestrowanych jest 15 tys użytkowników.

Strona ma zaindeksowanych 5 000 stron - https://www.google.pl/search?hl=pl&q=si...+Google&lr=

Do strony prowadzą 943 bardzo mocne (!) linki.

Strona obecnie ma PR-3 - przy następnej aktualizacji Pr-4.

Pomyśl jeszcze o jednej kwestii - POZYCJONOWANIE !

Serwis ma czołowe pozycje w Google - co powoduje wzmożony ruch na stronie !

4 miejsce na frazę "PRISON BREAK" :)

3 miejsce na frazę "SKAZANY NA ŚMIERĆ" :)

Sprzedaję serwis - domena + layout + zawartość serwisu !

Masz pytania?

Zapraszam do kontaktu:

pit_bull20@op.pl

GG: 8072739

AUKCJA BEZ CENY MINIMALNEJ !

Zapraszam: https://allegro.pl/show_item.php?item=258466741

Projektowanie, tworzenie stron internetowych, pozycjonowanie google, optymalizacja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności