Skocz do zawartości

Jak przeglądacie strony?

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

Mój sposób moderacji na AKS (zadbany)

Najczęściej zaglądam na stronę a potem sprawdzam jaki jest proponowany tytuł, opis, czasami usuwam nadmierną ilość słów kluczowych/zmieniam lekko opis, tytuł (jeśli jest zbyt ogólny np. "katalog") bądź wywalam kiedy jest niezgodny z moim regulaminem, co do zasad to np.

Nie akceptuje spam katalogów, np. oparty na skrypcie mini/qlweb ze standardowym wyglądem pozostawionych do adderów i stron z utrudnionych nawigacją. Co do MFA to nie przyjmuje tych co nie mają żadnych linków (tylko Adsense). Czasami nowe strony są inspiracją do założenia nowych kategorii gdzie je przenoszę.

Średnio na stronę 30-50 sek.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

W moim katalogu edukacyjnym patrzę przede wszystkim na zgodność strony z tematyką katalogu - musi być to strona edukacyjna albo w jakiś sposób związana z edukacją - kursy, szkoły językowe, agencje tłumaczy itp.

Jeśli tematyka się zgadza, liczy się pierwszy efekt tuż po wejściu na stronę. Jeśli strona kiepsko się prezentuje graficznie, musi nadrobić ciekawą bądź rzadko spotykaną tematyką i zawartością merytoryczną, aby została przyjęta.

Nie wczytuję się w teksty na stronach, decyzja o przyjęciu bądź odrzuceniu podejmowana jest dość szybko, chyba że mam wątpliwości i muszę się z nią lepiej zapoznać.

Nie wymagam linków zwrotnych (chociaż za ich wstawienie strona ma szansę otrzymać wyróżnienie i miesięczną reklamę na wszystkich podstronach) ani płatności, dlatego sporo zależy od tego, czy strona mi się po prostu podoba i czy uznam ją za wartościową dla Internautów - najwięcej wejść mam z google na frazy związane z nauką, a nie ze spisów katalogów albo fraz związanych z nimi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności