Skocz do zawartości

[współpraca] serwis z filmami 3gp i mp4

mkuczma

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem założycielem serwisu udostępniającego filmiki 3GP i MP4 - www.i3gp.pl i szukam współpracowników.

Jeśli szukasz zabawy i radości w tym co robisz to zapraszam do ekipy!

Strona ta powstała na miejsce innej, której jestem właścicielem tj 3gp.yoyo.pl. Serwis notuję wysoką ilość odwiedzin (średnio 1000/dzień), posiada w bazie ponad 8000 użytkowników i wiele setek tysięcy unikalnych wizyt. W niedalekiej przyszłości zamierzam dac przekierowanie z 3gp.yoyo.pl na i3gp.pl i przeniesienie jakiegoś tam % treści, wszystkich użytkowników itp. itd. Nie mam jednak czasu, żeby samemu zajmowac się serwisem, więc proszę Was o pomoc.

Oto co wymagam:

* Znajomość języka polskiego i bezproblemowe posługiwanie się nim!

* Solidność i sumienność w tym co się robi, nie chcemy osób ze słomianym zapałem!

* Mile widziana (choć niekonieczna) znajomość języka html i php

Oferuję:

* Pracę w miłej atmosferze i ekipie

* Możliwość rozwoju własnych umiejętności dziennikarskich i telekomunikacyjnych

* Konto e-mail w domenie i3gp.pl (przykład: ja@i3gp.pl)

Proszę o zgłaszania się na stanowiska:

* Redaktorów

* Newsmanów

* Osób odpowiedzialnych za download

* Osób odpowiedzialnych za promocję serwisu

* Moderatorów Forum

*Każda osoba na jednym, lub większej ilości stanowisk będzie zarazem administratorem serwisu.

Kontakt:

e-mail: i3gp@i3gp.pl

gg:3964944

Proszę nie pisać na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności