Skocz do zawartości

Nowy, moderowany katalog na Otwarty.mini

Robbocop

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania swoich wpisów. Katalog jest nowy, ma dopiero około miesiąca.

Link: Katalog życzeń

Oczywiscie moderowany, zeby syfu nie nagromadzic. Generalnie jak nie jestem odciety od netu lub nie zaimprezuje :aniolek: to choć raz na dzień jest moderowany.

Obecnie w tempie rownomiernym :) rozpoczalem dodawanie go do katalogow.

Robbocop

------------------------------------------------------------

Każdy z nas ma jakieś życzenia, jeśli Twoim jest posiadanie dokumentu, który nazywa się prawo jazdy, to zapraszam na moje strony.

A czemu tak:

a nie np otwarty.studiuje.pl albo studiuje.pl/otwarty/

No właśnie :aniolek: Technicznie jest to podkatalog "otwarty" na serwerze. Hosting jest na home.pl, domena studiuje.pl wskazuje na kupionego wirtuala. linkuje go pod www.otwarty.studiuje.pl. Chyba Home.pl ma tak ze dodaje jeszcze nazwe podkatalogu, ale nie znam sie na tyle na serwerach zeby sie wypowiedziec. Jako programista do serwerów mi daleko :/

Pozdrowienia,

Robbocop

-------------------------------------------------------

Zdaj z nami prawo jazdy, a jeśli ktoś z bliskich obchodzi swoją okazję, wyślij mu życzenia urodzinowe lub imieninowe.

A dlaczemu nie ma jakis ladniejszych linkow ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

A dlaczemu nie ma jakis ladniejszych linkow ?

"A dlaczemu?" :D

Możesz sprecyzować dokładniej pytanie? Bo nie wiem jakie lainki masz na mysli :P

Pozdro.

Robbocop

--------------------------------------------------

Jeśli pozycjonujesz możesz dodać stronę do precla lub katalogu na skrypcie otwarty mini, oba są moderowane. Zapraszam do dodawania wpisów.

Możesz sprecyzować dokładniej pytanie? Bo nie wiem jakie lainki masz na mysli

Zamiast: /index.php?a=szcz&id=111 dajesz np.: /szcz-111.html

Jest to opcja w panelu do zarządzania katalogiem: konfiguracja > przyjazne URLe

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Możesz sprecyzować dokładniej pytanie? Bo nie wiem jakie lainki masz na mysli

Zamiast: /index.php?a=szcz&id=111 dajesz np.: /szcz-111.html

Jest to opcja w panelu do zarządzania katalogiem: konfiguracja > przyjazne URLe

A, chodzi o przyjazne URL'e. Rzeczywiscie nie uruchomiłem ich. W tym katalogu juz nie będę tego zmieniał, żeby google się nie czepiały, ale wezme tą słuszną uwage przy ewentualnych kolejnych katalogach.

Pozdro.

Robbocop

--------------------------------------------------

Jeśli pozycjonujesz możesz dodać stronę do precelka lub nowego katalogu na skrypcie otwarty mini, oba są moderowane. Zapraszam do dodawania wpisów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności