Skocz do zawartości

Adsense się podwiesiło z rana?

adby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No tak wy placzecie a mnie dzisiaj naliczylo 78 $ za dokladnie 27 klikniec, normalnie mialbm cos kolo 20$ :P i normalnie nie wiem sie czy sie cieszyc czy plakac :D A i na wielu polskich stronach wyswietla mi anglojezyczne jednostki :D

Pewnie jutro skasuja wszystko i wrzuca srednie :D

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

No tak wy placzecie a mnie dzisiaj naliczylo 78 $ za dokladnie 27 klikniec, normalnie mialbm cos kolo 20$ :D i normalnie nie wiem sie czy sie cieszyc czy plakac :) A i na wielu polskich stronach wyswietla mi anglojezyczne jednostki :D

Pewnie jutro skasuja wszystko i wrzuca srednie :D

:P omg, co ty masz za tematykę??

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

NO i widać ze nadochodzą duze zmiany, szkoda tylko ze aż takim kosztem. U mnie mimo zwiększenia sie wyświetlen az dwukrotnie, to zarobki zamiast w góre, to jeszcze spadły :D Z tego co piszą na blogu to bedzie mozna zarządzać reklamą na stronach (np wygląd) bez ręcznej edycji kodu-wszystko w panelu :P

Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje?

U mnie stawki i kliki mniejwięcej tak jak zwykle, jedynie wyświetlenia i kliknięcia źle podaje:

Ogólnie 6500 wyświetleń i ponad 100 klików, a po rozwinięciu na każdym kanale po 4 wyświetlenia i 0 klików :P

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Ja mam nadzieję, że szybko naprawia bo zaczyna mnie to drażnić ... u mnie aż 3 kanały się zliczyły po AŻ 1 wyświetleniu ...

Dodatkowo na jednej stronie wcale nie ma reklam... w diagnostyce nie ma nic o jej zablokowaniu ... pewnie zwyczajny błąd ...

Jeszcze jeden bajer - w statystykach ogólnych oraz szczegółowych dla dzisiejszego dnia mam mniej kliknięć i $ niż jak zobaczę statystyki szczegółowe dla tego miesiąca i spojrzę na dzień dzisiejszy ... paranoja :)

Do tego wyświetleń wg AdSense mam mniej niż unikalnych wizyt na stronie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności