Skocz do zawartości

Adsense się podwiesiło z rana?

adby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj zarobki są mniejsze. A wczoraj miałem właściwe zarobki, ale w kanałach nie było kliknięć (w sumie we wszystkich kanałach było może z 1% klików, a mam każdą jednostkę reklam ustawioną z kanałami)

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Już mi nabiło kasę, którą powinienem mieć o tej porze. Godzinę wcześniej pokazywało ok 10% co teraz. Niestety nie wyświetla nawet kanałów. Tak jak by żaden nie był utworzony. Nie tyle, że nie ma ilości kliknięć itd, ale po prostu nie ma kanałów, ale kanał ;)

Czekać, aż naprawia i tyle, cóż innego pozostało :) (no jasne, stawianie dmozów:P)

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Dla zainteresowanych: https://adsense.org.pl/pl/automatyczne-zmiany-55.html

i https://groups.google.com/group/adsense-hel...8c5c17ebf?hl=pl skąd pozwolę sobie przytoczyć odpowiedź google:

Witamy Państwa,

Dziękujemy za wiadomość.

Nasi inżynierowie pracują nad rozwiązaniem problemu. Wszystko powinno

działać prawidłowo w ciągu kilku dni.

Dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

(...)

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

To co jakiś protest?

Napiszemy pismo do Google Inc. i będziemy wnioskować o 1000€ odszkodowania. Stres, brak możliwości optymalizacji reklam (bez danych z kanałów) przyczyniły sie do obniżenia naszych zysków i destabilizacji pracy w firmach.

Kto jest za niech wpłaci 100 złotych na moje konto :)

To co jakiś protest?

Napiszemy pismo do Google Inc. i będziemy wnioskować o 1000€ odszkodowania. Stres, brak możliwości optymalizacji reklam (bez danych z kanałów) przyczyniły sie do obniżenia naszych zysków i destabilizacji pracy w firmach.

Kto jest za niech wpłaci 100 złotych na moje konto :)

Coś tam mi się obiło o uszy, że Google nie odpowiada, za złe działanie skryptu i może bez powodu zablokować konto, więc odpada

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności