Skocz do zawartości

Adsense się podwiesiło z rana?

adby

Rekomendowane odpowiedzi

Ale nie wiadomo czy Ty zarobisz, a ile dzieki "konserwacji" Google skosi, oby się im to nie spodobało na dłuższą metę :P

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dostałem odpowiedź od supportu, że moje konto nie jest objęte smart pricingiem... To dobra wiadomość. :P

Hmm odpowiedzieli Ci na pytanie :D Jak kiedyś zapytałem o swoje konto i smart pricing to mi wysłali, że nie ujawniają mechanizmów działania AS czy coś w tym stylu B)

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Hmm najpierw się cieszyłem, że mi zarobki drastycznie wzrosły (ok 6x), teraz mam już mieszane odczucia.

Sumarycznie mam więcej klików i wyświetleń, niż by to wynikało z tego, co wyświetlają statystyki kanałów.

Nie wiem co to ma być, ale skoro już G. sobie testuje to niech liczy się z konsekwencjami. Tzn ja chce swoje pieniądze!

Na blogu:

pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach

@WZS - Google liczy się z konsekwencjami i teraz w zamian za to, że nie zliczało wyświetleń kiedyś, teraz zlicza nam je podwójnie, lub potrójnie w zależności od liczby kanałów na jednej stronie :)

edit: szkoda, że to nie działa w drugą stronę, w sensie zarobki się sumują podwójnie (myślałem już o tym, żeby zdublować kanały ale nie wymyśliłem w jaki sposób

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Dostałem odpowiedź od supportu, że moje konto nie jest objęte smart pricingiem... To dobra wiadomość. :(

W takiej sytuacji też napisałem zapytanie w tej sprawie do wielkiego G :)

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności