Skocz do zawartości

Zakresy czasowe stron w google

tomaszh

Rekomendowane odpowiedzi

Czy istnieje coś takiego jak zakres czasowy przebywania stronki w indeksie?

Np. strony od 5 lat(w indeksie) w górę są traktowane na równi, liczą się wtedy tylko linki, treść, itd. Proszę nie odpowiadać że stronka która jest kilka miesięcy może być wyżej niż ta która jest w indeksie kilka lat, bo nie oto chodzi.

Załóżmy że 2 strony mają tą samą wartościową treść, taką samą ilość linków, ale jedna z nich jest w indeksie rok, a druga 3 lata. Od kiedy będą traktowane przez google na równi, jeśli chodzi oczywiście o czas przebywania w indeksie? Na chłopski rozum muszą być jakieś ograniczenia czasowe.

W algorytmie googla mogą byc ale ja się jeszcze nie spotkałem wiadomo że starsza domena zawsze będzie wyżej od młodszej jednak później się już to zmienia, ale od kiedy to nie mam pojęcia.

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności